Ingeniös filamentspolehållare håller din 3D-skrivarutskrift

om du har en 3D-skrivare, är möjligheterna, den verksamhet du köpte den från skimpt ut på sin filamenthållare. Det är okej, men det är inte att ha en toalettrullhållare för din spole kommer att resultera i misslyckade utskrifter … Åh vänta …

Vi delar normalt inte jobb som det här, eftersom det är inte riktigt ett hack, men den här helt 3D-tryckta filamentspolehållaren av [kreativa verktyg] är verkligen ganska fantastiskt. Det har utvecklats till i form ganska mycket vilken typ av typ av filament som du kan tänka dig, förutom ingen spole alls. Men vad som imponerar oss många är exakt hur hela saken är 3D tryckt eller utnyttjar 3D-skrivfilament. Inga fästelement, inget ingenting.

Stuff som att använda gummifilament istället för grippy fotkuddar, såväl som svårt filament som axlarna med 3D-tryckta hjul för det kvasi-trycklager som används för att stödja såväl som rotera spolen.

Alla delar erbjuds över på Thingiverse.com – även om du inte har en 3D-skrivare, kanske du vill se det uppfylla videon för några inspirerande stilförslag på exakt hur man gör så bra och polerat 3D-tryckt hopsättning.

Nämnde vi det också rensar såväl som smörj din filament som det matas? Du kan också göra en spolehållare som använder skateboardager, men då måste du köpa skateboardagren …

[Tack Andrew!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post