5 tapetpaket för Android för att försköna hemskärmen

Vet du vad som är det bästa med Android? Anpassning. Mängden anpassningsalternativ som det erbjuder är helt enkelt fantastiskt. Inget annat operativsystem kommer nära när det gäller anpassning. Och du behöver faktiskt inte rota din telefon för att få ett unikt utseende. Ibland kan en enkel tapet fräscha upp din enhet. Här är 5 coola tapetpaket för Android att kolla in.

Att hitta den perfekta tapeten för din enhet är en svår uppgift eftersom det finns massor av tapeter -appar i Google Play Store. Rädsla inte, men vi fick dig täckt. När allt kommer omkring är det vad vi gör. Bakgrundsbilder är en viktig del av enhetens övergripande visuella tilltalande, att välja rätt är viktigt för att få önskat utseende. Här är 5 fantastiska statiska tapetpaket för Android för att försköna din enhet.

Plastexo

PlastExo är en av mina favorit-tapeter-appar hela tiden. Det är värd för mer än 130 högkvalitativa och minimala bakgrundsbilder. Med hög kvalitet menar jag verkligen högkvalitet – 3200 × 2560 i upplösning. Bakgrundsbilder som följer materialdesigntrenden såväl som olika abstrakt design har inkluderats i appen. Eftersom alla bakgrundsbilder lagras på molnet är appen mycket lätt och snabb. Tillsammans med tapeter innehåller den också 4 fantastiska skinn för Zooper Widget Pro.

Det enda jag inte gillar med Plastexo är att på grund av att bakgrundsbilder är 3200 × 2560 i upplösning kan komplett tapeter inte tillämpas i smartphones med låg upplösning.

Ovanliga tapeter

Ovanliga tapeter, av killer_softs, är en sak av skönhet. Det är det enda jag kan tänka på för att beskriva detta fantastiska tapetpaket. Det är värd för mer än 350 högkvalitativa (2160 × 3840) vektor tapeter och mycket mer förväntas läggas till i framtiden. Alla tapeter är i porträttläge och de ser inte riktigt bra ut på surfplattor. Så surfplattanvändare går inte för det. Alla högkvalitativa bakgrundsbilder lagras på molnet och är indelade i olika kategorier för enkel navigering.

Ovanliga tapeter kostar cirka $ 2 i Google Play Store. Oroa dig inte över prislappen eftersom beloppet och kvaliteten på bakgrundsbilder du får helt motiverar priset.

Flatwallpapers

FlatwallPapers är en samling av 336 platta och minimala högkvalitativa bakgrundsbilder med 2560 × 2048 upplösning. Alla tapeter lagras i molnet så att appen är lätt och snabb. Bakgrundsbilder är indelade i olika kategorier som Android, cirklar, färger, platt, galax, lutningar, helgdagar, landskap, linjer och ränder, låg poly, mosaik, mönster, former och texter.

[GooglePlay URL = ””/]
Utveckla bakgrundsbilder

Evolve är den bästa tapeten för Android. Ingenting kommer nära. Denna app är värd för mer än 140 bakgrundsbilder. Alla dessa bakgrundsbilder är mycket detaljerade, skapade med vektorer och finns i 3K -upplösning. Evolve är förmodligen en av de få tapetapparna som fortsätter att få regelbundna uppdateringar. Alla tapeter är i porträttläge och är inte lämpliga för surfplattanvändare. Dessa tapeter lagras i molnet vilket gör appen lätt och snabb. Instrumentpanelen följer materialdesignen och är mycket användarvänlig. Alla bakgrundsbilder är indelade i olika kategorier och är tillgängliga för nedladdning för offline -visning.

Evolve Wallpapers är till försäljning just nu och kostar mindre än $ 0,50. Ta tag i det just nu.

Iglväggar

IGL-väggar är en samling av mer än 90 bakgrundsbilder av hög kvalitet indelade i olika kategorier som former, natur, spel, mönster och superhjälte. Alla bakgrundsbilder skapas med vektorer som levererar den bästa visuella definitionen och gör hemskärmen krispig och låter färgerna dyka upp. Dessa tapeter lagras i molnet och kan laddas ner i enheten.

Läs nästa: 15 bästa offline -spel för Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post