Deep Woods Cabin; En man, hans verktyg och en videokamera på ett stativ

kommer vi ihåg att titta på ensam i skogen år sedan på allmänna tv. Det är en historia om en självförsörjande man som heter [Dick ProENneke] som älskade utomhus och valde att leva ensam i Alaskan Wilderness. Det är en fantastisk historia som gjorts mycket mer av den filmfilm han gjorde för att lämna in sin erfarenhet. Den teaser gör det inte rättvisa, så kolla in webbsidans sammanfattningar och överväga att plocka upp en kopia av filmerna för dig själv.

Filmerna inkluderar vandring, jakt, observera naturen och bygga den här söta kudden som även [Steve] skulle vara lycklig med. Den första sommaren lämnade han sin inhemska Iowa och scouted för stuga platser nära Twin Lakes, Alaska. Efter att ha hittat en lämplig plats föll han tillräckligt med träd för att bygga hela 11 ‘med 14’ struktur och ledde hem för vintern.

Nästa sommar packade han i de ovan angivna verktygen och fick arbeta. Hans byggnad innehåller en stenbrandplats samt en dörr, fönster och ett mossbelagt tak. Han återvände till kontinentala oss en mycket mer tid, men slutade gå tillbaka till Alaska för att tillbringa ytterligare 30 år i stugan.

[Tack Tijmen]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post