Pangu ger Apple TV 4 Jailbreak Update

Team och individer har kommit och gått i Jailbreak -samhället under åren. Vissa har använt den berömmelse som uppnåtts genom att vara en del av samhället för att flytta till större och bättre yrkesvägar. Andra har just försvunnit i bakgrunden utan så mycket som ett ord som talas. Just nu är det Kina-baserade Pangu-teamet den hetaste varan i Jailbreak-samhället, med en körning av beundran som ser ut att fortsätta efter att laget nyligen meddelade att ett jailbreak kom för Apple TV 4. Nu har Pangu-teamet meddelade att jailbreak fortfarande kommer att släppas, men att det kommer att försenas i några ytterligare dagar.

En tweet publicerad på teamets officiella Twitter -konto har bekräftat denna försening. Teamet ber om ursäkt och uppgav att några mycket fler dagar behövs för att se till att jailbreak -tjänsten genomfördes genom lämpliga teståtgärder. Alla som har använt en buggy jailbreak -tjänst tidigare kommer att intyga det faktum att det alltid är bättre att göra det obligatoriska benarbetet och testa innan en släpp, snarare än att försöka felsöka missnöjda användare efter en offentlig lansering.

När Apple TV 4 Jailbreak först tillkännagavs för lite över en vecka sedan, fanns det lite till ingen ytterligare tillhörande information om hur det kommer att fungera, förutom att det bara skulle kunna befria de Apple TV 4 -enheter som kör TVOS 9.0 eller 9.0.1. Men idag gav Pangu Team lite mer information om hur jailbreak kommer att fungera på den nya Apple TV 4.

Ledsen att vi fortfarande behöver några mycket fler dagar för att testa ATV4 -jailbreak. Vi kommer att släppa en IPA som du behöver för att underteckna den själv för att sätta den på ATV.

Från den informationen verkar det som om jailbreak kommer att kräva viss teknisk kunskap om användarens slut för att underteckna IPA-filen innan du laddar den på Apple TV med Xcode, förmodligen på samma sätt Tv.

Ingen gillar förseningar. Och vi är säkra på att det kommer att finnas några medlemmar i samhället som bestämmer sig för att kasta skugga på Pangu -teamet för denna försening. Men låt oss vara sanningsenliga här; Ingen förväntade verkligen ett tillkännagivande kring tillgängligheten av en Apple TV 4-jailbreak, än mindre en frisläppande som potentiellt kunde komma på mindre än två veckor efter det nämnda tillkännagivandet. Låt oss hoppas att Pangu -teamet får hela tiden det behöver för att producera en solid och stabil service för alla de som är upphetsade och entusiastiska Apple TV 4 -ägare.

(Källa: @PanguteAm [Twitter])

Du kanske också vill kolla in:

iOS 9.3 / 9.2.1 / 9.2 / 9.1 JAILBREAK STATUS UPPDATERING

Hur man sidoladdar appar på Apple TV 4 [Tutorial]

Hur man kan ladda / installera Kodi på Apple TV 4

Hur man sidoladd Kodi på iOS utan jailbreak [handledning]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post