Apples iPhone 5c gynnade framför iPhone 5S av kvinnor, enligt forskningsstudie [diagram]

Det är en titel som nästan bjuder på anklagelser om avslappnad sexism, men stannar hos oss lite som idealiskt allt kommer att göra Lite mer förnuftigt. Se, du förstår exakt hur Facebook spårar användning av sin tjänst till den nionde graden och sedan delar det med sina annonsörer i köp för att hjälpa målannonser? Tja, exakt samma information kan användas för att prova såväl som extrapolera användningsdata för vissa prylar över vissa demografier, där vi får informationen som leder till den titeln. Fascinerad?

Enligt Benedict Evans som tog annonsdata från Facebook och sedan dök in i vad det egentligen betyder, har han kommit till den slutliga tanken att Apples iPhone 5s är den mest fick iPhone runt, vilket inte är ett utmärkt överraskande tänkande om någon individ med En graf till handen har berättat för oss exakt samma sak under de senaste månaderna. Det har också bärs av tillgängligheten av telefoner i butikerna, med iPhone 5s betydligt mycket svårare att hitta av än den livliga iPhone 5C. Så inga utmärkta överraskningar där.

Den fascinerande nyheten kommer dock när Evans kommer djupare in i statistiken. Enligt honom, liksom att använda Facebooks egna nummer, är iPhone 5C mycket framträdande bland kvinnor. Faktum är att två gånger som många kvinnor äger iPhone 5C -telefoner än Guy gör medan splittringen är mycket mer även när det gäller Apples Premium iPhone 5S -handenhet. Anledningen till splittringen läggs till sanningen att iPhone 5C finns i dessa fem färgval – något som troligen inte kommer att hjälpa de sexism jibes som säkert kommer att hitta metoden för dålig Mr. Evans. Ändå ljuger inte statistiken.

Det är värt att notera att Evans inte erbjuder sina egna tankar om varför iPhone 5C uppenbarligen är mycket mer attraktiv för kvinnor än män, istället föredrar att låta siffrorna prata. Nu, om bara Facebooks annonsplattform var kreativ för att fråga dem som använde en iPhone 5C varför de valde den!

IPhone 5C hade värdefullt förklarats vara något av en flopp av vissa, men med över två miljoner telefoner som erbjuds under de senaste tre månaderna-igen, enligt Facebook-datan Evans använder-då är det riskfritt att säga att det livliga Smartphone gör det inte så bra trots allt.

(Källa: Benevans) (Via: CultofMac)

Du kanske också vill inspektera:

Online -undersökning visar iPhone 5s såväl som iPhone 5C färgpreferens i kön

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post