Fredag ​​Hack Chat: Bästa lila PCB

varje fredag ​​samlar vi “runt varmluftspistolen över på Hackaday.io, bjud in några coola människor, och få dem att prata om vad de gör. Detta är hackchatten. Det har blivit en tradition, och redan har vi haft massor av fantastiska människor går igenom våra dörrar.

I fredags kommer vi att sitta ner med leverantörerna av bästa lila PCB. Under det senaste decenniet eller så har mycket förändrats i rymdproduktionen. För tio år sedan var PCBs dyra, och det skulle inte vara onormalt att spendera hundratals dollar på en liten körning av små brädor. Nu är def con 24-märket, i en panel billigare än någonsin, vilket ger industriella hårdvara skapare tillgång till professionell kvalitetstillverkning till en bråkdel av priset som ses för några år sedan.

Under de senaste åren har Osh Park varit en grundstjänst med lågvolym PCB-tillverkning. Deras webbplats är så grundläggande som det blir: Publicera några Gerbers, en örnkortsfil eller en KICAD-PCB, tryck på några få knappar och om en vecka eller så har du en bästa lila PCB i din brevlåda.

Den här veckan inbjuder vi [Drew Fustini] och [Dan Sheadel] att prata om vad Osh Park gör, hur de blev den första platsen som gäller när du behöver en PCB. De kommer att beskriva varför brädorna är lila, miljömässiga riktlinjer för PCB-tillverkning i USA, delade projekt och idéer och tricks för att skapa den bästa brädet.

Vad vill du se från en PCB-leverantör? Vill du se Osh Park expandera dessutom i sin växande POG-verksamhet? Vad sägs om en klistermärke? Vem skulle vinna i en kamp, ​​en Blue Robot Pet Dog eller en lila robot haj? Alla dessa frågor och mycket mer kommer att besvaras. Om du har en fråga till Osh Park-laget, släpp det i det här kalkylbladet.

Så här tar du del:

Våra hackchats är live community evenemang på hackaday.io hack chat gruppmeddelanden. Denna hack chatt kommer att äga rum på Twelve Nood Pacific Time på fredagen den 23 juni. Förvirrad om var och när “middag” är? Här är en tid och datumomvandlare!

Logga in på Hackaday.Io, besök den sidan och leta efter “Gå med i det här projektet” -knappen. När du är en del av projektet, kommer knappen att byta till “Team Messaging”, som tar dig direkt till hackchatten.

Du behöver inte vänta till fredag; Gå med när du vill och du kan se vad samhället pratar om

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post