Amazon introducerar Kindle obegränsad all-you-can-cead ebooks-tjänst för $ 10 per månad

digital musik började sitt liv som en betal-per-låtverksamhet som med tiden har slutat domineras av streamers som Spotify , som låter dig njuta av obegränsad vinståtkomst till en platt månadsavgift. Amazon, som har sålt e-böcker en efter en bokmaskar ganska ett tag, har slutligen förändrats till ett mycket mer modernt system enligt vad konsumenterna förväntar sig av digitala materialtjänster, liksom de som är bundna till det nya medlemskapet på 9,99 dollar Kunna kolla in alla böcker de kan hantera för exakt samma fasta ränta per månad.

Kindle obegränsad kanske inte passar de som bara checkade ut enstaka bok, men om ditt allra första mål efter att ha slutfört den sista sidan är att gå såväl som att få tag på ytterligare en fängslande läsning, så är det nya allt-du-kan-äta Tjänsten är bara biljetten.

Jag gör jämförelsen med Spotify Unlimited, men i själva verket är den nästan exakt densamma. Precis som den mycket älskade musikströmningstjänsten får du en 30-dagars rättegång av tjänsten, som är perfekt för att väga upp livskraften att betala månadsavgiften, såväl som förutom över 600 000 e-böcker ( och räknar) som erbjuds med Kindle, kan du på samma sätt njuta av tre månaders värda hörbara ljudböcker för de händelser där du vill följa texten utan att faktiskt följa texten.

Även om det verkar otroligt – vilket det är – är det inte utan dess nackdelar. Visst, du kan njuta av Harry Potter med det månatliga paketet, men det finns några böcker som kommer att hålla sig utanför gränsen. Biblioteket med erbjudna böcker, på 600k, är definitivt imponerande, men som exakt hur Spotify fortfarande saknar ett par av dina mest älskade spår från sin lista, kommer du troligtvis att träffa en eller två vägspärrar när du försöker hitta en viss bok Det hösten inom Kindle Unlimited’s jurisdiktion.

Som sådan kan man föreslå att Kindle obegränsad inte riktigt är obegränsad i ordets verkliga mening. Men med mycket fler böcker än någon typ av privat kan få med i fem livstider, är det definitivt den mest kostnadseffektiva tjänsten som är tillgänglig nu, liksom med den 3-månaders hörbara rättegången som också kastas in i köpet, kommer ivriga besökare vara i deras element.

Kommer du att ponera upp $ 9,99 för Kindle Unlimited? Om du är en bokmask, måste du utan andra tankar!

För att komma igång, peka bara din webbläsare till: Amazon.com/kindleunlimited

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post