Rubrik till New York för att döma Redbull Creation Contest!

Vi hade en skandalös mängd roligt förra året i Redbull Creation Contest. I år är vi dock inte deltagande som konkurrenter, dömer vi! Jag kommer att vara där representerar Hackaday som domare samt att komma bakom scenens täckning. I vissa fall blir de bästa sakerna saknas när allt du får är höjdspellen.

Formatet i år återvänder till vad det var 2011. De 6 lagen kommer att träffas i New York i helgen för att tävla i en 72 timmars byggnad. Jag kan inte vänta med att se vad de ska komma med. Du kan se vad varje lag gjorde för att komma in i det här steget i videon ovan.

Jag kommer att spela in video under evenemanget så att du kan följa med. Jag ska försöka verkligen svårt att ge en riktig syn på vad en enastående händelse som det här är. Jag tänker på det kommer att bli en virvelvind av aktivitet, så jag gör mitt bästa för att fånga det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post