Hur man installerar raket för Instagram på iOS 10 utan jailbreak

Så här kan du ladda ner och installera Instagram Rocket IPA Hack på din iOS 10 -drivna enhet. Ingen jailbreak krävs för att detta ska fungera.

Vi älskar bokstavligen det faktum att utvecklare av mycket populära jailbreak -tweaks börjar förvandla dessa paket till tillgängliga filer som kan laddas på alla iOS -enheter. Det är till och med mycket roligare att veta att du faktiskt inte behöver ha ett fungerande jailbreak i köp för att gå igenom processen.

Den senaste som ska användas är den fantastiska raketen för Instagram, som gjorde ett namn för sig själv med Cydia som ett av de mest detaljerade Instagram-förbättrade paketen. Om du råkar vara en vanlig Instagram -användare, kommer Rocket för Instagram att på allvar ta den upplevelsen upp ett antal nya nivåer. Detta är inte bara en liknande upplevelse med en annan UI eller UX. Detta är den officiella Instagram -appen på steroider med en helt ny hög av funktionalitet och förmågor.

Först och främst kommer de som använder Rocket snabbt kunna spara alla fotografier eller video direkt på enhetens kamrulle. Det finns också förmågan att trycka på och hålla på en bild för att snabbt se en högupplöst version av den.

Användare kommer också att kunna dölja sponsrade inlägg, växla huvudlayouten mellan en lista och ett rutnät, visa efter status på en användares profil och till och med visa direktmeddelanden utan att faktiskt låta avsändaren veta att den har sett. Borta är de dagar med att läsa ett meddelande och sedan krångla för att inte svara omedelbart. Naturligtvis finns det också mycket mer funktionalitet som ingår i.

Naturligtvis för att fortsätta med installationsprocessen måste du ta tag i IPA -filen först som du kan göra det från länken här.

Om du tillåter Apple att hantera dina dagliga professionella eller personliga datorbehov med en MAC som kör MacOS, kanske du snabbt vill gå vidare och se vår tidigare guide om hur du kan ladda IPA-filer på en icke-jailbroken enhet med XCode 7 eller högre : Hur man sidolar iOS -appar utan jailbreak med Xcode 7 gratis. Men om du behöver detta sidbelastade på din iPhone som kör iOS 10, men är en Windows -bärbar dator eller skrivbordsanvändare, kommer du att vilja se vår tidigare guide för att installera IPA -filer med Cydia Impactor här: Sidoad iOS -appar på Windows, Mac med Cydia Impactor utan jailbreak, här är hur.

Du kanske också vill kolla in:

Pokemon Go 1.33.1 och 0.63.1 Hack tillgängligt att ladda ner nu

Installera kodi vpn addon på brand TV -stick eller android 2017 gratis, här är hur

Fixa Kodi 17 / 17.1 Krypton Crash -problem, här är hur [2017 Guide]

Fixa Kodi skärmstorlek på 17 / 17.1 Krypton, så här [2017 -upplagan]

Ladda ner Instagram ++ IPA på iOS 10 [Inget jailbreak krävs]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post