Arcade Shooter ‘Super Arc Light’ är Apples helt gratis iOS -app av veckan [$ 2 -värde]

en vecka till, en mer helt gratis iOS -app! Du kommer att förlåtas för att ha gjort denna ansträngning av Apple för givet, men det slutar aldrig arbeta för att imponera. Dagens titel, som inträffar som ett spel, säljer vanligtvis för $ 1,99 i App Store, men är helt gratis att ladda ner på iPhone såväl som iPad till nästa torsdag.

Kallas Super Arc Light, det är i huvudsak en arkadskytt som designern förklarar som “Super Hexagon tillfredsställer geometri -krig.” Som har slutat vara mönstret i dag, har spelet minimalistisk grafik som uppfylls av en ännu enklare innebär att spelkontrollen inkluderar att använda bara en knapp i sig.

Den här knappen med en knapp som hanterar spel ger en snabb upplevelse av vintage-em-em-up som lämnar dig på kanten av din plats! Gör det igenom så länge du kan, ta ner svåra fiender med snabbhet och noggrannhet för den högsta höga poängen!

Som namnet på spelet antyder är hela spelet lindat runt en båge som din pistol/fartyg, vad du än vill ringa det, kretsar med motståndare och buggar – återigen vad du än väljer att ringa dem – närmar dig mot bågen som du bör skydda. Hur gör man det? Du kommer att snurra vilt runt bågen när fienderna närmar sig, att hålla ner knappen kommer att tröga ner den samt göra det möjligt för dig att avsluta tillbaka automatiskt. Att lyfta fingret såväl som att trycka på det igen kommer att göra ditt fartygflyttning i den andra riktningen.

Det här här är vad du kräver att hålla dina vettar med att nivåerna blir gradvis svåra när du fortsätter ytterligare.

Naturligtvis skulle det inte vara rättvist om dina vapen inte uppgraderade i avtalet om chansen att förbättra dig. Så på rent arkadmode finns det “många vapen att låsa upp, var och en med sin egen spektakulära visuella effekt” som du kan använda för att “tända upp himlen när du förstör dina fiender i en legendarisk skärm av warfare i området.”

Om du känner dig lite säker, finns det förmågan att öka problemet också, vilket ger dig bara tre liv att arbeta med. Om du känner att du är lika mycket som svårigheten som mycket bågljus presenterar, gå över till App Store genom nedladdningslänken nedan samt börja zappa de fattiga män som äventyrar din båge!

(Ladda ner: mycket bågljus för iPhone såväl som iPad från App Store)

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 9.3.3 IPSW för iPhone samt iPad [slutversion]

Jailbreak iOS 9.3.3 / iOS 9.3.2 Condition Update [Senaste]

Du kan nedgradera iOS 9.3.3 bäst nu medan Apple fortfarande undertecknar den äldre firmware

Ladda ner iOS 10 Beta 3 & Ställ in på iPhone 6s, 6, Plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post