MacOS 10.13.1 Beta 5 nu tillgänglig för nedladdning

MacOS 10.13.1 High Sierra Beta 5 kan laddas ner nu för utvecklare. Släppandet av Beta 5 kommer bara några dagar efter att företaget utsädes Beta 4 i MacOS 10.13.1.

För närvarande tillgängligt för medlemmar i Apple Developer -programmet, är det bara en tidsfråga innan det görs tillgängligt för registrerade medlemmar i Apple Beta -program.

Så vad är nytt i MacOS 10.13.1? Tja, i allmänhet ger MacOS 10.13.1 hundratals nya och omdesignade emojis precis som i iOS 11.1 och Watchos 4.1, samt ger den kritiska patchen för Krack WPA2 WIFI -sårbarhet. Bortsett från allt detta är MACOS 10.13.1 främst en mindre bugfix-uppdatering som ger fixar, säkerhets- och säkerhetsuppdateringar och förbättringar under huven för att övergripande förbättra upplevelsen av att använda MACOS på Mac.

När det gäller vad som är nytt i dagens Beta 5 -frö jämfört med Beta 4? Tja, om en ensiffrig förändring i byggnumret är något att gå, verkar det som om Beta 5 har släppts bara för att fixa en sista minuten Showstopper-fel innan Apple gör MacOS 10.13.1 tillgängligt för alla allmänna konsumenter med kompatibla MAC som kan vara kapabla av att köra High Sierra.

Om du redan kör ett tidigare pre-release beta-frö från macOS 10.13.1 kan du få dagens Beta 5-frö som en OTA-uppdatering från fliken Uppdateringar i Mac App Store.

Om du är ny på att installera Betas of MacOS på Mac -datorer, gå över till Developer.apple.com eller Beta.Apple.com för att komma igång. Som diskuterats tidigare kommer vi att meddela dig så snart Apple gör dagens beta 5 -frö tillgängligt för offentliga betatestare. Håll ögonen öppna för mer.

Du kanske också vill kolla in:

iOS 11.2 Beta 1 nedladdningsdatum Tydligen ställs in för nästa vecka

Popcorn Time iOS 11 IPA Ladda ner på iPhone [inget jailbreak krävs]

Låst upp / simfritt iPhone X-pris i USA, Storbritannien, Indien, Kina och mer

MacOS 10.13 High Sierra Hackintosh nu möjligt med UNIBAST 8.0 Release

KODI 17.5.1 APK Ladda ner för Android kommer att fixa startkraschproblem

Nedgradering iOS 11/11.1 på iPhone eller iPad [How-to Guide]

Ladda ner iOS 11, 11.1, 11.0.3 Länkar och installation på iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 11 / 11.1 / 11.0.3 På iPhone och iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post