Androlist är en klok såväl som intuitiv to-do-app för Android med stöd för att dela listor såväl som mer

oavsett om du är en organiserad person eller något skrämmande, kan din sak alltid stödja med teknik. surfplatta såväl som smartphone-prylar erbjuder en nästan oändlig lista över att göra appar, vilket håller dig uppdaterad såväl som i synkronisering med vad som händer i ditt liv dagliga.

Anger något från din typiska listtillverkare, och erbjuder en liten vridning. I stället för att bara underlätta påminnelser såväl som scheman gör det möjligt för dig att lägga till människor i listor – förbereda meddelanden samt tillhörande information att skicka till andra fester som ingår i angivna evenemang. Om du är ett särskilt hektiskt bi kan du producera flera checklistor, vilket gör det till den perfekta kompisen till de känslor som om de jonglerar oändliga uppgifter.

Som om staten går, är en fråga som delas är en fråga som halveras, liksom tack vare den senaste uppdateringen av Androlist, kan du snabbt importera kontakter och därefter dela listor med dem, vilket underlättar bördan att hantera flera uppgifter. Appen innehåller en snygg bitwidget, liksom definitivt en av de mycket bättre att göra-apparna som vi har snubblat över under senare tid.

Det är helt gratis och erbjuds att ladda ner just nu med Play Store -länken nedan. Förutsatt att en anständig to-do-app ibland kan sätta dig tillbaka fem dollar eller mer, är det definitivt värt att ladda ner och inspektera.

Visst, det har inte det snygga användargränssnittet såväl som sömlösa sätt att ta bort för iPhone, men det kommer att hjälpa dig att dissekera och hantera dina uppgifter med mycket lite krångel och ingen kostnad från din sida.

Om jag skulle lägga fram en kritik, skulle det vara så att användargränssnittet är lite mörkt och skrämmande. När man stirrar på en lång lista över uppgifter som behöver slutföras skulle en ljusare disposition (eller åtminstone valet av) definitivt injicera lite positivitet i förfaranden. Ändå ser det inte så bra att det är, liksom passar in ganska bra med utseendet såväl som gränssnittet av glassmörgås.

Ladda ner det, ge det ett skott och låt oss förstå exakt hur det går för dig genom att släppa en kommentar via de vanliga medierna nedan.

Ladda ner Androlist – Multi -lista att göra för Android [Google Play Link]

Se till att inspektera vårt Android -appgalleri för att kolla in fler appar för din Android -enhet.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post