Gevey Ultra Sim Long-Term iPhone 4 Unlock Works utan att ringa 112 nödnummer [VIDEO]

Gevey Ultra är en ny iPhone 4-upplåsning SIM som inte behöver ringa 112 nödnummer. Allt du kräver är detta skräddarsydda SIM-kort samt 15 minuter av din tid för att få din iPhone 4 permanent låst upp, på alla typer av basband, som kör någon typ av firmware, så mycket som iOS 5!

Gevey är ett företag som tillverkar skräddarsydda SIM-kort som effektiviserar denna process. Denna teknik fungerar med all släppt version av iOS 4, utöver iOS 5 -beta, med basband 1.59, 2.10, 3.10.1, 4.10 samt 4.10.1. Om du är redo att spendera lite pengar kan det vara mycket lämpligare än en programvara för programvara.

Om du har läst den här bloggen kanske du redan har hört talas om en tidigare version av Gevey, som vi rapporterade om tidigare i år. Denna uppdaterade teknik effektiviserar processen genom att behöva mindre konfiguration efter att kortet har satts in: du måste till exempel inte telefonsamtal 112 för att detta hack ska fungera, som måste ta itu med alla typer av laglighetsfrågor.

Du kommer att behöva:

En jailbroken iPhone 4 som kör Cydia (du kommer att kräva att detta ska ställa in en modifiering innan denna process börjar)

Gevey Ultra SIM -kort (kommer snart att erbjudas härifrån)

En del förståelse för exakt hur iPhone fungerar.

Ställa in det:

Steg 1: Eliminera ditt SIM -kort genom att sätta in ett pappersklipp i nålhålet bredvid din SIM -spår, samt klipp det i form av facket som måste inkludera Gevey -paketet. Skär aldrig i kretsarna.

Steg 2: Introducera Cydia samt lägga till efterlevnaden av förvar: Cydia.furiousMod.com. Hitta sedan “FuriousMod” -paketet samt ställa in det. Efter att det är gjort kommer ett “inget SIM -kort installerat” -fel att dyka upp, det är OK. Innan du fortsätter, se till att din telefon är avstängd.

Steg 3: Plats Gevey Sim på facket, tillsammans med din egen sim ovanpå den. Se till att båda korten finns på facket och sätt sedan in det i din telefon.

Steg 4: Slå på telefonen igen samt vänta cirka 40 sekunder på att din signal ska upptäckas. Försumma alla typer av fel och interagera inte med gadgeten tills din telefon tar upp signalen.

Steg 5: I köp för att få 3G, slå på roaming -läge genom att gå in i inställningar> Allmänt> nätverk samt välja “Data Roaming”.

Du är klar!

Applenberry, Gevey’s distributörer, har släppt en video som visar detta hack:

Denna nya sim kommer att erbjudas “verkligen snart”, enligt Applenberry, även om inget släppdatum har fastställts. Tänk också på att viss förståelse för att ändra din iPhone är extremt rekommenderad, annars kommer du att riskera att skada den permanent. Vi kommer att uppdatera det här inlägget när hårdvaran släpps.

Du kan följa vår steg -för -steg -guide till Jailbreak din iPhone, iPad eller iPod Touch på iOS 4.3.3 med RedSN0W, PWNAGETOOL samt SN0WBREEZE. Om du redan använder iOS 5 Beta kan du jailbreak det med hjälp av verktyg som REDSN0W (för Mac såväl som Windows) eller SN0WBREEZE.

Uppdatering 1: Gevey Ultra Sim erbjuds nu för $ 39.99. Mycket mer information här.

Du kan följa oss på Twitter eller gå med i vår Facebook -fanpage för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google och Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post