Detta iPhone 6 /6 Plus-fall fungerar som laddningsfall, Bluetooth / Wi-Fi-högtalarsystem [Video]

Det är ett skyddande fall, nej det är en bärbar högtalare, nej det är ett laddningsfall; Det är ett laddningsfall med Wi-Fi / Bluetooth-högtalare! Det första i sitt slag, detta nya fall för iPhone 5 / 5s och iPhone 6 och iPhone 6 Plus tar in skydd för din smartphone i kombination med ett högtalarsystem. Vi tittar på denna uppfinning direkt efter pausen.

Det här fallet kallas Peri -duon och är för närvarande ett crowdfunding -projekt på Indiegogo med målet att nå 100 000 dollar senast 22 januari 2015. Projektet har lyckats samla över 52 procent av det belopp som behövs – i skrivande stund – för att starta start Projektet från prototyp till konsumentproduktion.

Peri Duo’s inbyggda batteri har en kapacitet på 2500mAh som kan ge en full laddning till din iPhone. Enligt tillverkarna, i kombination med high-def. Ljud över Wi-Fi och laddningsförmågan som det är, är fallet till en bråkdel av en kostnad, vad man normalt skulle spendera för ett batterifodral och bärbara trådlösa högtalare kollektivt. Högtalarsystemet kan också hantera multi-casting, så att du kan “strömma din musik till dussintals duofall mer än 100 meter bort samtidigt genom peer-to-peer wi-fi.”

Fallet är utan tvekan skrymmande, men med tanke på de funktioner som det packar är det allt annat än det. En chunky hårdvara som finns i tre primära färgval: svart / silver, röd / svart och vit / guld, Peri -duo erbjuder också en tryckt stil också i samarbete med Rhymesayers Entertainment, som också ger välbehövligt tidigt stöd för projektet. Fallet avger en funky och retro vibe med sina betydande runda högtalargrillar.

Kampanjen på Indiegogo beskriver hela utvecklingen av peri -duon från det första konceptet till den slutliga prototypen. Det ger också sin leveransplan för de kommande månaderna med april 2015 som leveransdatum för sina första enheter till supportrar.

Peri Duo är också avsedd att släppas för Android -smarttelefonen i framtiden, men för tillfället är fokuserad på att rikta in sig på iPhone 5, 5S, 6 och 6 Plus, och kommer att handla för $ 139 när den har lanserats.

Gå över till källlänken nedan för mer information om projektet.

(Källa: Indiegogo)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post