PS Vita TV är en kraftfull kompis för PS4 samt Vita, allra första äkta konkurrent till Apple TV [Video]

OK, det har varit en ganska enorm dag för Sony redan, vad med uttalandet om den nyligen avslöjade PS Vita 2013, men det japanska företaget är inte gjort där. På samma sätt avslöjas idag, PS Vita TV är mycket mer än den kan vara första verkar, liksom att det kommer att kostnaden kommer att köpa också $ 100 att köpa.

Som namnet antyder binder den nya rutan med Sonys PS Vita -konsol. I själva verket, när vi säger att det vi verkligen menar att säga är det typ av ersätter det. Se, om du någonsin har velat spela ett Vita -spel på din TV, så är detta lådan för dig. Vita TV har tidigare handhållna spel samt skärmar dem på en TV -skärm, med kontroller som tagits hand om av en dubbelchockkontroll. Intressant, nej?

Det är inte bara spel heller. Sonys nya diminutiva låda krokar till sin egen musik såväl som videotjänster, vilket också sätter den i konkurrens med Apple TV. Twitter såväl som Hulu stöds på samma sätt, liksom vi bara kan anta att det är en tidsfråga innan Netflix deltar – det är ju på allt annat!

Men vänta, det finns mer!

Som om att kunna spela Vita -spel på den enorma skärmen med en lämplig styrenhet räckte inte, säger Sony att dess nya Vita -TV på samma sätt kommer att kunna fjärrspel som körs på sin outgivna PlayStation 4 -konsol. Det betyder, folkens, att en PS4 såväl som en Vita-TV ger dig flerrumsspel utan kravet på att köpa flera konsoler. Saker blev bara intressanta, eller hur?

PS Vita TV tar upp bredvid inget rum, heller tack vare dess 60 mm x 100 mm fotavtryck. Det ser till och med på delen, så du kommer inte att ha det ute på skärmen tillsammans med resten av din A/V -utrustning.

Den totala uppsättningen specifikationerna för PS Vita TV är följande:

Sony säger att PS Vita TV kommer att säljas i Japan den 14 november för 9 954 yen – vilket motsvarar cirka 100 dollar i USA – men har ännu inte verifierats när den kommer att se dagens ljus i andra territorier. Ytterligare en design som kommer att kostnaden för cirka $ 150 kommer att vara bundna med en dubbelchockkontroll, detta är något som du kanske vill få istället om du är en diehard -spelare. Så länge det släpps före eller tillsammans med PS4, förstår vi inte om vi verkligen bryr oss. Vad vi förstår är dock att en av dessa kommer att läggas till våra PS4 -beställningar ASAP!

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post