Android-till-luftspegling kommer snart till CyanogenMod [VIDEO]

Apples Airplay-spegling har varit framträdande bland de som äger ett antal Cupertino-tillverkade enheter, men medan människor på Googles Android har många liknande alternativ, Få erbjuder den smidiga användarvänligheten som Apples erbjudande är känt för. Men teamet bakom CyanogenMod arbetar med ett system som ger Airplay Mirroring-esque-tjänster till de på Android, samt tillhandahåller exakt hur hängiven denna grupp individer alltid verkar vara, vi ifrågasätter inte att när det kommer, det, det kommer att vara en extremt välpolerad konkurrent.

CyanogenMod, som du kanske eller inte nyligen har hört, har just införlivat sig själv som ett lämpligt företag, liksom medan vi har sett detta villkor slutade vara att ångra en tilltalande produkt eller tjänst bara många gånger, det, det Verkar som CM -teamet är ännu mer beslutsamma att göra flytten till ett framgångsrikt företag.

CyanogenMod Designer såväl som vice president för teknik Koushik Dutta har visat exakt hur företagets nya airplay -speglingsfunktion kommer att fungera från en Android -smartphone, liksom även om vi inte vill fresta ödet, det ser extremt ut som typen av Speglingsfunktion som vi alla i hemlighet har väntat på.

Dutta har ägnat mycket av sin utvecklingstid för att hjälpa till att få Android -streamingstöd för Allcast Streamer -appen, liksom även om streaming är, strikt talat, vanligtvis stödd med ett överflöd av appar som erbjuds i hela Play Store, är Airplay Mirroring inte något som Droidsters är van vid.

Allcast kan redan strömma media direkt till DLNA-kompatibla prylar utöver Roku, men när den här nya funktionen träffar CyanogenMod kommer hela helvetet att lossna.

CyanogenMod är ett av de mest framträdande erbjudanden om programvara för eftermarknadsprogram som för närvarande finns, liksom med ett stort antal funktioner utöver ett smidigt, rent individuellt gränssnitt som är baserat på en AOSP -utveckling av Android, är det inte svårt att se varför antagningsgraden har vuxit exponentiellt under de senaste åren. Med CM-teamets transcendens till ett fullständigt företag som bara verkar öka det som redan har möjliggjorts, ser vi verkligen fram emot vad som mer släpps av denna mest hängivna grupp av individer.

Dutta insisterar på att den nya speglingfunktionen kommer att “komma snart till en cyanogenmod nära dig”, såväl som vi, som alltid, låter dig förstå så snart den gör.

(Källa: Google+)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post