iOS 9.3 Beta 1 har en omdesignad varningsdialog i Safari, här är hur det verkar som om [uppdaterad]

Apples nyligen släppta allra första beta av iOS 9.3 medför några nya funktioner medan de också justerar en del befintlig funktionalitet. Medan Night Shift kommer att få all uppmärksamhet, kommer ändringar som att ha Wi-Fi-hjälpvalet nu på samma sätt att visa exakt hur mycket data som har använts troligen kommer att obemärkt av de flesta, hur som helst uppskattade av de som spionerar det. Det finns andra ändringar som kanske inte är helt nya funktioner men kommer troligen att vara den typ som märks, bara eftersom de är svåra att missa, som nya Safari Alert -dialoggränssnitt.

Att dyka upp i iOS 9.3 är det som verkar vara en ny Safari JavaScript -dialog med ett gränssnitt som tar det som har kommit innan det och lägger till en mycket mer 2D, ren look till den. Vi upptäckte först denna förändring i iOS 9.3 Beta 1 inte länge efter installationen, men har dock inte upptäckt den sedan. Nu har en Reddit -tråd dykt upp som inte bara bekräftar att vi inte föreställde oss saker den allra första gången, men har också några exempel på hur det nya gränssnittet verkligen verkar för dem som för närvarande inte kör beta.

I en snabb blick måste det anges att det här nya gränssnittet ser extremt ut som det skulle vara snarare hemma på alla typer av Android -enheter, liksom att samtidigt följa de stilalternativen i iOS 7 och framåt, är det utmanande att föreslå Att det inte finns åtminstone lite Android här. Knapparna har överförts till de bästa såväl som grupperats bättre tillsammans medan gränserna runt var och en har tagits bort. De rundade kanterna på varningen har emellertid fortfarande en större radie än i Googles nuvarande materiella stilspråk för Android.

Android 5.0 Alert Interface (vänster) kontra den nya JavaScript Alert -dialogen i iOS 9.3 Beta 1 (höger)

Vi gillar det nya gränssnittet eftersom det är väldigt rent, även om det finns en hel del slösade område som vi är säkra på att fixa innan iOS 9.3 erbjuds alla. När allt kommer omkring är det typ av vad dessa betor är för.

Uppdatering X1: Som besökare påpekar tillhör den nya varningsdesignen förbättrade JavaScript -dialoger som läggs till Safari som en säkerhets- och säkerhetsåtgärd. Vi har uppdaterat publicera i enlighet därmed.

(Källa: Reddit)

Du kanske också vill inspektera:

iOS 9.3 Beta 1 vs iOS 9.2 Hastighetsjämförelse [VIDEO]

iOS 9.3 Jailbreak demoed på video

iOS 9.3 har kapacitet för att dölja lager Apple -appar du inte behöver

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post