Ett keygen för Rigol 2000-seriens säckar

några veckor tillbaka det gällde vårt intresse att Rigols DS2000-serie oscilloskop snabbt låses upp med några få USB-kommandon. Vi hade förväntat en liten mikrokontroller gadget skulle vara etablerad för att skicka dessa bitar till ett sortiment automatiskt, liksom vi aldrig förutsåg den slutliga versionen av detta verktygshack skulle vara så elegant. Nu är det möjligt att låsa upp en DS2072 O’Scope som använder bara ett serienummer och en utmärkt krypteringshack.

Ingenjörerna över en rigol (välsigna sina hjärtan) utnyttjade exakt samma hårdvara för $ 800, 70 mHz DS2072 samt $ 1600, 200 MHz DS2202. Den enda skillnaden mellan de två är några bitar i räckvidden som snabbt är upplåst om du har den bästa nyckeln. Några personer över på EEF-blogga Forum räknade ut det personliga väsentliga för räckviddens kryptering såväl som individen [Cybernet] komponerade ett keygen.

Uppgraderingsprocessen är otroligt enkel: Få serienumret på din DS2072, sätt det i keygen, såväl som att gå in i det resulterande väsentliga i räckvidden. Starta om, liksom du har ett $ 1600-sortiment du köpte för halv pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post