Fix Compose -förmågan till extern SD -kort på KitKat manuellt

enligt den senaste statistiken från Google Designer Portal Android 4.4 KitKat upptar för närvarande 13,6% andel i den allmänna distributionen av olika versioner av operativsystemet. Det är verkligen otillfredsställande förutsatt att sanningen har varit praktiskt taget sju månader eftersom Kitkat släpptes först. Medan Kitkat förstås för mycket bättre såväl som snabbare prestanda att den äldre gelébönan, är den förstnämnda också förstått för att ha tagit bort några fantastiska funktioner som vi använde för att glädja oss åt det senare.

Med KitKat-uppdateringen tog Google en inte så trevlig sak genom att återkalla skrivförmågan till extern SD-kort med app på en Android-enhet. Du borde ha sett flytten till SD -kortval under privata appinställningar på Jelly Bean. Det innebär bara att KitKat inte gör det möjligt för appar att skriva/flytta data på Micro SD -korten på enheter som stöder utbyggbar lagring. Om du också ställer in många appar kan telefonens inre lagring höst kort eftersom alla appdata kommer att lagras till den.

Egentligen tog Google bort Compose Gain Access till det yttre SD -kortet med appar avsiktligt av säkerhets- och säkerhetsskäl. Google gjorde denna flytt för att stoppa appar från att bortskaffa filer överallt på kortet. På KitKat kan alla tredjepartsappar bara komponera till filer såväl som mappar som de har producerat eller har tagit ägande av.

Som ni vet är Android en värld av möjligheter. Om du har förvärvat Root Gain -åtkomst till på din enhet kan du förvärva en tjänst för praktiskt taget alla sådana problem. Play Store har redan ett par fantastiska appar för att reparera Compose Gain Access to To ExtsD-kort med tredjepartsappar.

SDFIX: KitKat Writing MicroSD

[GooglePlay URL = ””]
SD KitKat Fixer

[GooglePlay URL = ””]
Medan dessa appar fungerar fantastiska på specifika enheter, har de visat sig vara ineffektiva för andra. Om du har rotförstärkning till på din telefon eller surfplatta samt att ha det här problemet kan du snabbt reparera komponeringsförmågan till externa SD -kort på KitKat manuellt.

Fixa kompositionens förmåga till externa SD -kort manuellt

Ladda ner Root Explorer eller Root -webbläsare eller någon annan typ av rotdatahanterare från Play Store: [GooglePlay URL = ””] [GooglePlay URL = ””]

Ställ också upp BusyBox på din enhet, öppna sedan appen samt ställa in BUYBOX -skript: [GooglePlay URL = ””]

Öppna appen Root Data Manager. Ge det rotvinst till om det uppmanar dig att göra det.

Navigera nu till /system/etc/permissions/platform.xml

Tryck såväl som håll plattformen.xml -data samt välj redigeringsalternativ.

Leta nu efter den här posten:
name = “android.permission.write_external_storage”

Lägg nu till att följa kodsträngen strax efter .

För att få en tydligare idé, titta på skärmdumpen nedan:

Efter att ha redigerat filen, spara dina ändringar samt avsluta appen Root Data Manager.

Slutligen starta om din telefon eller surfplatta.

När din gadget startar upp Compose Gain-åtkomsten till Outs Outside SD-kort med tredjepartsappar borde vara aktiverade. Njut av!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post