Apple Fanboys som redan stod upp utanför 5th Avenue Store för iPhone 6 [Video]

Varje år, extremt Apple -entusiaster (jag tror att de är kända som fanboys) kö upp utanför företagets butiker över hela världen för att vara bland Först att få tag på nästa iPhone. Även om vi fortfarande är en vecka borta från tillkännagivandet av iPhone 6 – eventuellt två eller tre veckor från det faktiska detaljhandelsdatumet – sätter vissa människor redan läger i flaggskepp 5th Avenue -butiken.

Med tanke på den långa väntan som är involverad måste man undra om dessa individer till och med har jobb, och om inte, hur de kan spendera så mycket på en enhet som troligen kommer att komma fram till en betydande premie den här gången. Fortfarande, med tanke på att vi nu är på hemsträckan i det årliga väntspelet, borde nästa stora sak vara redo att rulla ut mitten av månaden, även om någon som står i kö i hopp om att säkra den större, 5,5-tums konfigurationen är troligen att bli mycket besviken.

Som vi redan har hört ett antal gånger har den mycket mer betydande versionen av iPhone 6 – annars känd som iPhone Air eller iPhone 6L – försenats avsevärt, och medan Apple troligen kommer att avslöja enheten vid nästa veckas speciella evenemang , det kommer praktiskt taget säkert inte att skicka förrän nästa månad.

Det faktum att enheten på startnivån kommer att innehålla en 4,7-tums skärm kommer säkert att vara tillräckligt med ett hopp för många människor, och även om förra årets iPhone 5S förde oss Touch ID, en 64-bitars SOC och ett guldfärgalternativ, Nästa del kommer att ta saker till en helt ny dimension.

Även om vi är glada över det förestående tillkännagivandet här på Redmond Pie, skulle vi verkligen inte stå i kö under hela sex dagar före tillkännagivandet, och skulle mycket hellre tillbringa de kommande sex dagarna på våra bekväma skrivbord som väntar på att allt skulle starta .

Apple skickade ut inbjudningar förra veckan, och i en förändring från den typiska Yerba Buena -arenan, valde Flint Center of Performing Arts i Cupertino. Med den lilla frågan om iWatch som alierar de två nya iPhonerna, finns det mycket att se fram emot, och även om vi inte förväntar oss att företagets första smartur kommer att släppas förrän nästa år, kommer det att vara bra att äntligen klappa på ögonen på det.

Naturligtvis försöker några av dessa tidiga kvakare helt enkelt dra publicitet för vilken organisation de råkar representera.

Fortfarande, två veckor ute på gatorna för en iPhone 6?

Nej tack.

(Källa: CNBC)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post