Nya 3: e-gen iPad introducerar i 25 länder i dag

Även av Apples oklanderligt höga standarder har introduktionen av den nya iPad under de senaste sju dagarna gått exceptionellt bra. Den vanliga församlingen av hängivna kan upptäckas utanför alla typer av tillhandahållna Apple-butiker förra fredagsmorgonen och väntar på att få tag på näthinnan, 5 megapixel-snapping, LTE-kompatibla enhet.

Cupertino-företagets surfplatta fortsätter att gå från uthållighet till styrka, liksom även om det har dogs av problem som rör överhettning och i synnerhet Wi-Fi-problem hade Apple fortfarande inget problem med att skifta 3 miljoner enheter under den första helgen ensam.

Gadgeten introducerades först i tio länder förra fredagen, med USA, Kanada samt Storbritannien bland de allra första för att få sina feta tassar på den. Idag är det dock introducerande dag Mark II, eftersom ytterligare tjugofem länder börjar sälja den tredje iPad. Apple -fans i Österrike, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland Slovenien, Spanien såväl som Sverige kommer alla att kunna köpa från sin regionala butik från och med idag.

Försäljningen börjar omkring klockan 09:00 regional tid – något senare än den preliminära utgåvan, som såg många butiker öppna dörrar klockan 8. På internetorderna i de nya regionerna verkar visa en frakt offert på 1-2 veckor-precis som den allra första vågen, vilket antyder att Apple verkligen är i krav på en injektion av leveranser för dess på Internet-butiken.

Även om Internetbutiken verkar vara beredd verkar det inte finnas en brist i butiken ännu, liksom de flesta köpare har hanterat för att ta tag i sin nya iPad antingen från en Apple Store eller leverantörspartners detaljhandelsuttag utan So So mycket som ett problem.

Analytiker var till en början ganska skeptiska till om Apple kan stubba upp siffrorna för att tillfredsställa efterfrågan, förutspådde omfattande brist på dagarna och veckor som ledde så mycket som förra fredagens släpp. Den främsta orsaken till oro var näthinnesplayen, som vissa kände att Apple skulle upptäcka ett fantastiskt problem i inköp för den nya enheten. Tack och lov verkar det inte ha varit fallet, även om det fortfarande är tidiga dagar.

Under tiden, låt oss hoppas att dessa Wi-Fi-problem inte lurar så bra, liksom omständigheterna rättas med en enkel uppdatering av programvaruapplikationer.

Överväger att köpa den nya iPad? Du kanske vill inspektera vår publicering där vi har listat alla markeringsfunktioner samt vad du kräver att förstå om den tredje tablettutbetalningen från fruktföretaget.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post