Anker’s Cube -formad kraftremsa har 3 AC -uttag + 3 USB -portar för att ladda alla saker, bara $ 20,79 idag

Vi har vaxat lyriskt om Anker flera gånger tidigare, liksom en av våra föredragna tillbehörstillverkare är tillbaka med Ytterligare ett utmärkt erbjudande för idag. Den här gången kan du plocka upp en ny kraftremsa, perfekt för att ladda allt från sina tre USB -portar eller tre kraftuttag.

Den utspädda (2,5 tum) kraftremsan är inte en remsa alls, bur snarare en rundad kuboid som tar mindre område än du troligtvis är van vid något liknande. Det är idealiskt för att fästa vid undersidan av ett skrivbord, till exempel, såväl som med tre uttag som kan ha så mycket som 1 250W såväl som tre USB -portar som kan trycka så mycket som 18W, kommer du inte att vara kort från Laddningsförmåga med den här saken som används.

Om du reser är det här den perfekta bitkraftremsan att kasta i din väska och använda var som helst du går, vilket eliminerar kravet att ta flera laddare samt att göra bort irritationen av att bara ha ett enda eller till och med dubbelkraftsuttag på ett hotellrum.

Varje kraftremsa innehåller en 18-månadersgaranti såväl som överbelastningssäkerhet utöver ett brand-retardanthölje som ett extra lager av säkerhet för både dig såväl som dina enheter. Uppenbarligen krävs sådana värdepapper för att garantera hållbarheten för de prylar vi använder på vardag.

Som om allt som inte räckte, tillhandahåller Anker för närvarande den här bitrutan med tekniker till en speciell rabatterad ränta, förutsatt att du förstår vår magiska kod. har på det medan affären är het.

Köp: Power Strip, Anker Powerport Cube, 3 uttag samt 3 USB -portar med switchkontroll, överbelastningsskydd, 5 ft kabel -tv från Amazon: $ 20,79 med kod Ankerp27 | Originalpris: $ 26

Vi föreslår att du har en av dessa i din väska bara för de tider du kräver den, oavsett om det är i ett regionalt kafé medan du komponerar dina memoarer eller fastnar i botten av skrivbordet. Det finns alltid en händelse för den här typen av saker så bra som du slutligen kommer att stöta på den.

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 12.1.3 Slutliga IPSW -länkar samt OTA -uppdatering för iPhone samt iPad

iOS 12.1.3 Release Notes, Changelog samt andra ändringar du kräver att förstå om

Hur man nedgraderar iOS 12.1.3 till iOS 12.1.2 / 12.1 [Guide]

Jailbreak iOS 12.1.3 / 12.1.2: Vad är den senaste statusen?

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple, samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post