Apple Event Roundup: $ 399 iPhone SE, 9,7-tums iPad Pro, Apple View Bands, iOS 9.3, mycket mer

Om du har varit upptagen de senaste timmarna och inte kunde fånga Apples Spring Event Live, Du behöver inte oroa dig, eftersom du hittar vart och ett av evenemangets höjdpunkter bäst här. Vi har satt ihop denna snygga sammanfattning till, som Apples händelse, slingra dig in.

Evenemanget var kortare än de vi är vana vid och har vuxit till att älska, med färre tillkännagivanden och inget särskilt banbrytande, men det förväntades. Cupertino-enorma verkar ha ägnat detta kvartal till att sprida sig och städa sin mobila enhetsuppställning, liksom dess nuvarande modus operandi, och göra det bärbara, det år gamla Apple Watch, ett mycket mer attraktivt köp för nya kunder.

Fans kommer sannolikt att bli besvikna över bristen på ett WOW -element och den fullständiga frånvaron av Mac- och MacBook -uppställningar från evenemanget, även om det inte borde ta någon mängd betydelse från dagens nya utveckling.

Låt oss köra dig igenom dessa, ska vi?

$ 399 iPhone SE

Apple tillkännagav den länge ryktade iPhone SE idag, därefter stavade slutet på iPhone 5S, som det kommer att ersätta i den reviderade sortimentet. Med en 4-tums skärm och interna som matchar de i iPhone 6s, med 3D-touchhårdvara, är den här telefonen helt klart inte bara ett budgetalternativ till Apples flaggskeppsduo, även om det kommer att bli billigare.

IPhone SE blir tillgänglig för förbeställning den 24 mars och kommer att träffa hyllorna den 31: e samma månad och börjar på $ 399.

För mycket mer om iPhone SE, kolla in följande:

Möt Apples 4-tums iPhone SE: Specifikationer, pris, släppdatum

iPhone SE vs iPhone 6s vs iPhone 6 vs plus modeller [specifikationer jämförelse]

9,7-tums iPad Pro

IPhone var inte den enda produktlinjen som fick en mindre variant idag. IPad Pro finns nu i en 9,7-tums smak med samma bearbetning PROWESS + videokamera från iPhone 6S-serien, och alla samma funktioner-inklusive kompatibilitet med Apple Pencil & Smart Keyboard-och ett lägre detaljhandelspris som börjar på 599 $.

För mycket mer om iPad Pro, kolla in följande:

9,7-tums iPad Pro tillkännagav: Specifikationer, pris, släppdatum

9,7-tums iPad Pro vs 12,9-tums iPad Pro vs Air 2 vs Small 4 [Specs Comparison]

12,9-tums iPad Pro får 256 GB lagringsalternativ, iPad Air 2 får en prissänkning

Nya Apple Watch -band och prissänkning

Fans kanske har hoppats på en uppgradering till själva Apple View, men som förväntat fastnade Apple för att introducera en omfattande lista över nya band för dess bärbara, inklusive en helt ny vävd nylonkollektion. De sju nya vävda nylonband, tillsammans med ett nytt Space Black Milanese Loop Band, sex nya sportbandfärger, sju nya klassiska spännevarianter, tre nya moderna spännsmaker och två nya färger för läderslingan gör totalt 26 nya band för det bärbara.

Det är inte allt. Apple View Sport rakade $ 50 av sin prisetikett idag och börjar nu på $ 299.

För mer, kolla in följande:

Apple View börjar nu på $ 299, får nya band

iOS 9.3, WatchOS 2.2, TVOS 9.2, OS X 10.11.4

I nyheter som följde evenemanget släpptes Final Builds av iOS 9.3, OS X 10.11.14, Watchos 2.2 och TVOS 9.2 för allmänheten, tillsammans med iTunes 12.3.3. Du kan hitta mycket mer information om dessa här:

Ladda ner iOS 9.3 Slutlig version för iPhone och iPad [Direct Links]

Ladda ner OS X EL Capitan 10.11.4 Slutversion för Mac -datorer

WatchOS 2.2 Ladda ner släppt för Apple View [Changelog Inside]

TVOS 9.2 Ladda ner släppt för Apple TV 4, här är vad som är nytt

iTunes 12.3.3 Ladda ner släppt, här är vad som är nytt

Andra tillkännagivanden

Förutom de ovannämnda höjdpunkterna tillkännagav Apple en ny öppen källkodsram som heter CareKit, som gör det möjligt för användare att skapa sina egna hälsorelaterade appar och kommer att finnas tillgängliga i april.

Evenemanget såg också Apple VD Tim Cook kasta lite ljus på företagets senaste ståndpunkt mot Bernardino Court Order. Cook talar om kryptering och arbetet som Apple gör för att garantera säkerheten för kunddata och sa “Detta är en fråga som påverkar oss alla och vi kommer inte att krympa från detta ansvar.”

Bortsett från detta introducerades också en ny blixt till USB-C Sync-kabel-tv för 12,9-tums iPad Pro tillsammans med ett brett utbud av nya färger för iPhone 6/6s och iPhone 6 Plus/6s Plus-fodral samt två läder Fall för den nya iPhone SE, som också råkar passa den äldre iPhone 5s.

För mycket mer om denna utveckling, kolla in följande:

Nya Apple-tillbehör: Blixt till USB-C-kabel-tv för snabb laddning, iPhone SE/6S/6S plus fall

Du kanske också vill kolla in:

iOS 9.3 / 9.2.1 / 9.2 / 9.1 JAILBREAK STATUS UPPDATERING

iOS 9.3 Night Shift Mode Compatible iPhone, iPad, iPod Touch -enheter [Lista]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post