Apple som försöker föra förbättrat handskrivningsigenkänning till iPhone, iPad

Cupertino-baserade Apple Inc. har nyligen lämnat in ett patent för att hantera realtidshandskrivningsigenkänning, vilket antyder att verksamheten kan tro att få en handskrivningsinmatningsfunktion till iPhone eller iPad i framtiden.

Själva patentet verkar föreslå att Apple vill utforma och skapa en ny teknik för textinmatning för sina enheter, som i detta fall skulle ta typen av handskrift direkt på skärmen på iPhone eller iPad, antingen med en Finger eller en pennan, till exempel $ 99,00 Apple Pencil.

Detta skulle indikera att iPhone såväl som iPad-ägare inte skulle kräva att skriva på ett online-tangentbord på en liten iPhone-skärm eller kämpa med typupplevelsen samtidigt som de försöker hålla en massiv 12,9-tums iPad Pro. Handskrivning är en inmatningsteknik som är naturlig för oss alla så det är bäst för Apple att prova och utforma en metod för att integrera detta i sina mobila enheter.

Detta är emellertid ett område som Apple redan har undersökt, om än decennier tillbaka såväl som med en mycket rudimentär handhållen gadget som därefter avbröts på grund av dålig försäljning såväl som dålig prestanda. Du måste föreställa dig att Apples förmåga att tillhandahålla en sådan innovation har utvecklats väsentligt under den tid som har följt.

En innovation som denna skulle sannolikt charma till en stor del av iPhone såväl som iPad -ägare som vill ha enkelheten att kunna interagera med handskrivning. Det verkar emellertid som om Apple har den kinesiska marknaden i åtanke med patentansökan, särskilt att diskutera “realtid, stroke-order såväl som stroke-riktning oberoende handskrivningsigenkänning tillhandahålls för multi-karaktär, eller meningsnivå kinesisk handskrivningsigenkänning.”

På grund av det kinesiska språket, såväl som eftersom det bokstavligen kräver otaliga logogram för att bestå av språket, skulle kunna komponera ett logogram på skärmen med en finger eller pennan samt att det har erkänt av gadgeten absolut skulle göra att gå in i Kinesiska mycket enklare och snabbare. Och naturligtvis, som vi vet, är den kinesiska marknaden mycket givande för alla typer av företag, inte bara Apple. Liksom med många patentansökningar finns det en stor möjlighet att detta inte kan orsaka något eller användas i Apples produkter någon annanstans.

(Källa: USPTO)

Du kanske också vill inspektera:

iOS 12 Beta 3 samt offentlig beta 1 -nedladdning, förväntat släppdatum

Kodi 18 Leia Alpha 2 Apk Download för Android, IPA för iOS, Xbox One, Windows samt Mac släppt

Nedladdning: iOS 12 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt

100+ iOS 12 dolda funktioner för iPhone såväl som iPad [körlista]

Ladda ner iOS 12 Beta 2 Konfigurationsprofildata utan designerkonto

Ladda ner iOS 12 Beta 2 IPSW -länkar och ställ in på iPhone X, 8, 7, Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Hur man nedgraderar iOS 12 Beta till iOS 11.4 [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post