Så här får du åtkomst till iPhone SMS-app från skrivbordswebbläsaren via Wi-Fi för att skicka textmeddelanden [Video]

Sitter du vid datorn i många timmar i rad? Har du någonsin önskat att du kunde skicka SMS -meddelanden utan att ta ut din iPhone? Du kan nu med wifismer, en ganska genial jailbreak -justering som låter dig komma åt din iPhone: s SMS -app via din webbläsare, ingen klientprogramvara behövs!

Denna jailbreak-tweak kräver att din iPhone är på samma Wi-Fi-anslutning som din dator. När tweak har installerats måste du ta reda på iPhone: s IP-adress i nätverket genom att gå till Inställningar> Wi-Fi och klicka på den blå pilen bredvid nätverkets namn. Skriv ner texten i IP -adressfältet, eller memorera den på något sätt och lämna sedan inställningsappen om du känner för den. Tänk på att om din iPhone har en dynamisk IP -adress i ditt nätverk (om du inte vet vad jag pratar om, så har den förmodligen en), måste du göra detta steg ofta med tanke på att telefonens adress kommer sannolikt att förändras regelbundet: bry dig inte om stegen under magiskt slutar fungera för dig.

Från denna punkt kan du lägga din telefon åt sidan såväl som du lämnar den ansluten till samma Wi-Fi-nätverk. Från din dator, peka din webbläsare (helst en webbkitbaserad en som Safari eller Chrome) till, där 192.168.2.2 måste ersättas av telefonens IP-adress och se till att du nämner portnumret (: 8080). Om tweak installerades ordentligt, är chansen stor att du kommer att kunna se iPhone: s SMS -gränssnitt i din webbläsare, endast väsentligt skalas upp. Därifrån kan du komma åt dina kontakter och skicka dem meddelanden precis som om du skulle göra på din iPhone. Det finns till och med Emoticon -stöd om du vill krydda dina texter.

En permanent-tillgänglig SMS-app kan höja vissa säkerhetsproblem med tanke på att alla dåligt avsedda individ i samma Wi-Fi-nätverk som du kommer att kunna komma åt din telefon och skicka som massor av texter och de önskar att du använder ditt nummer (och planerar ). Tack och lov inkluderar wifismer en inbyggd växel för SBSSettings eller bossprefs som gör att tjänsten kan stängas av manuellt när den inte används. Du uppmuntras starkt att stänga av wifismer när du inte planerar att använda den under en längre tid: det är bättre att vara säker än ledsen! Kolla in videon inbäddad nedan av idownloadblog som visar wifismer i aktion:

Du kan följa vår steg -för -steg -guide som publiceras här för att Jailbreak din iPhone, iPad eller iPod Touch på iOS 4.3.5 med RedSN0W (eller Pwnagetool), eller på iOS 4.3.3 med RedSN0W, PWNAGETOOL, SN0WBREEZE & JAILBREAKME (den sista varelsen det lättaste).

Kolla in vårt iPhone Apps Gallery och iPad Apps Gallery för att utforska mycket fler appar för din iPhone, iPad och iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter eller gå med i vår Facebook -fan för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google och Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post