Aktivera dubbelkran för att väcka på Nexus 6p

Double Tap till Wake introducerades av Nokia redan 2011 med N9. Med tanke på att LG sedan har populariserat denna funktion med sin egen uppsättning kodkoder, så att du kan använda ett antal gester för att låsa upp din smartphone, introducera en app eller liknande. Till och med Google har lagt till denna funktion till lager Android, även om den endast är aktiverad på Nexus 9. Tack och lov, med de ideala verktygen (anpassade kärnor och/eller appar), kan du låta dubbelt kran vakna på Nexus 6p.

Nexus 6P är en av de allra bästa flaggskeppssmartphones du kan få idealisk nu. Nexus 6P har en härlig all-metal-stil såväl som en sensationell 5,7-tums skärm, är ett mycket stort värde för pengarna smartphone. Med tanke på att det körs på lager Android och får uppdateringar direkt från Google, kan du vara säker på utmärkt stöd från Google utöver designerområdet på XDA.

Google har inaktiverat dubbelkran för att vakna på Nexus 6P, men det finns många enkla metoder för att tillåta det. Men innan du kommer ner till det kommer du att kräva några saker.

Förutsättning

Unlocked Bootloader. För mycket mer information om exakt hur du låser upp din Nexus 6P: s bootloader, klicka här.

Rot såväl som en skräddarsydd läkning som TWRP. För mycket mer information om exakt hur du ställer in en skräddarsydd läkning på din Nexus 6P samt rotar den, klicka här.

Aktivera dubbelkran för att vakna på Nexus 6p

När du har låst upp bootloader och förankrat din Nexus 6P kan du komma igång med att göra det möjligt för Double Tap att vakna på Nexus 6P. Det finns många metoder för att göra detta. Vi börjar med den enklaste metoden för att göra det.

Använda en app

Du kan använda denna grundläggande DoubleTap för Nexus 6P -appen för att göra det möjligt för Double Tap. Det är en process med en klick-för att båda aktivera förutom att inaktivera funktionen. Det är gratis, öppen källkod och annonsfri, så du behöver inte oroa dig för någonting.

[GooglePlay URL = ””/]
Installera en skräddarsydd kärna

Många specialanpassade kärnor låter dig låta dubbla kran vakna på Nexus 6p. Dessa kärnor måste blinkas med hjälp av en skräddarsydd läkning som TWRP, så se till att du har installerat den.

De mycket framstående skräddarsydda kärnorna för Nexus 6p med dubbelkran för att väcka är:

Elementalx. Upptäck mycket mer här.

Leankernel. Upptäck mycket mer här.

Franco.Kernel. Upptäck mycket mer här.

Om du har någon typ av frågor, låt oss förstå i kommentarerna nedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post