Att vara en bra vän till människans bästa goda vän

när [Jason Dorie] tippade oss på det här, sa han, “Detta kvalificerar sig knappt som ett hack.” Vi är oense, liksom någon typ av annan husdjurshundentusiast som ser exakt hur det förbättrade sin husdjurs liv med en lätt humörhaltig doggie-sängkarusell.

[Jason]’s hack ligger inte så mycket i den roterande husdjurssängen – det är bara en plywoodplattform på ett lager som drivs av ett par ARLO-robothjul. Hacket är mycket mer för att räkna ut vad husdjurshunden behöver. Du ser, [Thurber] är en gammal hund, liksom som många bästa vänner som online ett långt liv, började han visa beteendeförändringar, inklusive oändligt pacing ut samma cirkulära väg till uttömningspunkten. Cirkel i gamla hundar är vanligtvis ett symptom på hundkognitiv dysfunktion, vilket i allmänhet är Pet Dog-versionen av Alzheimers. Reasoning att spinningen själv var lugnande, [Jason] vände sig manuellt [Thurber ]s sällskapsdjurbädd på golvet. [Thurber] lugnade sig omedelbart, så den bittersweet som heter “demens-go-round” byggdes.

Tyvärr, [Thurber] lider verkligen av en hjärntumör, men han är dock verkligen glad i spinningen och det gav honom lite fred under sina senaste dagar. Letar du efter hacks för att hjälpa till med mänsklig demens? Vi har haft gott om dem förut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post