Apple Seeds iOS 16 Public Beta 5 för att testa före september introducera

Apple har idag ympat den femte offentliga iOS 16 beta för testning, bara en dag efter att det gjorde exakt samma beta som erbjuds för designartest.

Uppdateringen förväntas göras till allmänheten i mitten av nästa månad, med tidigare rapporter som tyder på att Apple redan har spikat ut frisläppandet i förväg.

Apples iOS 16 -uppdatering kommer att släppas tillsammans med WatchOS 9 samt TVOS 16, med iPados 16 samt MacOS Ventura som erbjuds i oktober. IPhone -uppdateringen är en enorm och lägger till några funktioner som människor har ropat i under de senaste åren. Dessa funktioner inkluderar förmågan att redigera såväl som att ta bort skickade iMessages, oändliga e -postmeddelanden och mer. Apple har också tagit tillbaka batterivartecknet.

Som alltid borde de som har den tidigare offentliga beta installerat ladda ner denna uppdaterade version så snart som möjligt. De som inte redan hoppade på det offentliga betatåget kan göra det, men vid denna tidpunkt kan de också vänta på den enorma utgåvan nästa månad.

Apple Beta Software Application Program låter individer testa programvaran före utsläpp. Kommentarerna du erbjuder på såväl av hög kvalitet som användbarhet hjälper oss att bestämma problem, reparera dem, samt göra Apple -programvaran ännu bättre. Observera att eftersom den offentliga beta -programvaruapplikationen ännu inte har släppts kommersiellt av Apple, kan den inkludera fel eller felaktigheter och kanske inte fungerar utöver kommersiellt släppt programvara. Var noga med att säkerhetskopiera din iPhone, iPad eller iPod touch samt din MAC med tidsenheten innan du installerar beta -programvara.

September är inställd på att vara en enorm månad för Apple, med en ny mjukvaruapplikation som kommer att förenas med nya iPhones samt Apple -klockor under den 7 september specialevenemanget som på samma sätt avslöjades idag.

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 15.6.1 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

Nedladdning: iOS 15.6.1 Final IPSW länkar OTA -data samt iPados 15.6.1 släppt

iOS 16 Beta -kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 Beta 7 nedladdning, släppdatum: Här är Apple förväntas släppa det

Nedladdning: iOS 16 Beta 7 IPSW -länkar för iPhone samt iPad släppt

iOS 16 BETA 7 Profil Data Nedladdning av OTA -uppdatering utan DEV -konto nu

Ladda ner iOS 16 Beta 7 IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Du väljer FPGA!Du väljer FPGA!

reconfigure.io accepterar beta-applikationer för sin miljö för att konfigurera FPGAS med hjälp av Go. Ja, gå är ett programmeringsspråk, men programvaran konverterar kod till FPGA-konstruktioner, så du behöver inte Verilog