Amazons Ring Video Doorbell Pro, Spotlight Cam kan snart få HomeKit Support

Utsikterna till HomeKit -stöd för Ring’s Video Doorbells är något som har varit över användare i flera år nu, och det ser ut som att väntan äntligen drar till en stängning. Det beror på att Ring nu har fått HomeKit -certifiering för både Video Doorbell Pro och Spotlight Cam.

Ring har arbetat mot detta i minst tre år, men när Amazon köpte företaget i början av 2018 fanns det ett antagande bland vissa att HomeKit aldrig skulle vara en del av Ring -produkterna. Amazon garanterade dock att HomeKit -stöd skulle inkluderas så småningom och vi kan äntligen komma närmare det som blir verklighet.

Ingen av produkterna har fått ett officiellt tillkännagivande från Ring eller Apple, men båda hittades i en lista över Apple MFI -licensierade produkter på Apples webbplats. Tyvärr innebär det inte att vi kan förvänta oss att HomeKit -support omedelbart, med mjukvaruuppdateringar som behövs för att få allt att spela fint. När de kommer är någons gissning.

Tillägget av HomeKit -stöd till Ring Video Doorbell Pro och Spotlight Cam kommer att göra dem båda mycket mer övertygande för dem som har byggt ett smart hem kring Apples ekosystem. Marknaden för HomeKit-kompatibla dörrklockor och kameror är inte en betydande bäst nu, och Ring Intering kommer säkert att förbättra frågor för dem som vill skydda sitt hem genom HomeKit.

Med WWDC precis runt hörnet är det möjligt att vi kommer att se ett slags tillkännagivande vid den tiden, men vi kommer att hålla våra öron till marken för mumling som kommer ut ur ring, Amazon eller Apple innan dess.

(Källa: Daniel Feodorov [Twitter])

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 12.3 Slutliga IPSW -länkar och OTA -uppdatering för din iPhone eller iPad

Nedladdning: Slutlig version av MacOS 10.14.5, TVOS 12.3, WatchOS 5.2.1 Släppt [Uppdatering: HomePod OS 12.3 också]

iOS 12.3 Slutliga utgivningsanteckningar, Changelog och funktioner du behöver veta om

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak -uppdatering som erbjuds av UNC0ver Lead Developer

iOS 12.2 Jailbreak -status: Här är vad du behöver veta

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 Med UNC0VER och installera Cydia, så här [Tutorial]

Samsung Smart TV -apparater får Apple TV -app och AirPlay 2 -support efter iOS 12.3 Release

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post