Få Microsofts Windows 10 Pro för endast $ 12, och Office 2016 för så lite som $ 26, här är hur

Om du nyligen har investerat i en ny dator, är det bäst nu den bokstavliga idealiska tiden att hämta en kopia av Windows 10 Pro för den enheten samt en kopia av Office 2016 -professionella för att ta dina produktivitetsnivåer genom taket. Om du behandlar dig själv bäst nu får du en enastående rabatt på båda dessa titlar. Det är lite fantastiskt, eller hur?

Att få koden för det rabatterade priset är den relativt enkla delen, men hur är det med att använda den och se till att den konsumeras korrekt? Tja, förutom att få din rabatt kan vi också hjälpa till med det.

Steg 1: Först måste du köpa Windows 10 Pro -tangenten. Du kan göra det genom att gå över till länken nedan och gå igenom den fullständiga kassaprocessen som du skulle göra med alla köp. Se till att du använder rabattkoden RM30 för att få lämplig rabatt på det noterade priset.

Köp: Windows 10 Pro (32/64-bitars 1 st): $ 12,03 med kod RM30 | Originalpris: $ 127,19

Steg 2: Med köpet komplett för det rabatterade beloppet kommer du sedan att erbjudas med en officiell licens som är nödvändig för Windows 10 Pro. förvara det säkert.

Steg 3: Du kommer inte att kunna uppgradera från något som Windows 10 Home to Windows 10 Pro och sedan använda denna licensnyckel, så se till att du installerar korrekt i första hand till din nya maskin. Den biten är oerhört viktig. Du kan ladda ner Windows 10 ISO härifrån.

Steg 4: När du har installerat, på enheten i fråga, navigerar du till kontrollpanelen> Alla kontrollpaneler> System. Du kommer att se ett alternativ som antingen säger aktivera Windows eller ändra produktnyckel. Se till att välja det alternativet.

Steg 5: Du borde se ett nytt fönster med titeln “Ange en produktnyckel”. Det är här du behöver produkten som du köpte i steg 1. Lägg till den i det här fönstret.

Och det är verkligen allt som finns för att garantera att du köpte rätt produkt till det rabatterade priset och få din kopia av Windows 10 Pro registrerade framgångsrikt med den nyckeln.

Nu, för att söta upp affären, varför inte unna dig installationen av Office 2016 Professional Plus med 30% rabatt på det typiska priset?

Köp: Microsoft Office 2016 Professional Plus (1 användare): $ 26.19 Använda kod RM30 | Originalpris: $ 337,42

Du betalar bara $ 46 efter att ha angett samma RM30 -rabattkod under kassan.

Offentliggörande: Detta är ett sponsrat inlägg men vi får ingen provision från försäljningen på Goodoffer24.

Du kanske också vill kolla in:

Kodi 18.6 IPA APK Download för iOS 13 / iPados 13, Android släppt

Kör flera 2 whatsapp -kontonummer på 1 iPhone på det bästa sättet, här är hur

Nedladdning: iOS 13.4 Beta 4 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt tillsammans med iPados 13.4

Jailbreak iPhone 11 Pro Max med UNC0ver 4.0.0 på iOS 13.3 nu

CHECKRA1N för Windows Alternativ: Hur man använder RA1NUSB för iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.3.1 Med checkra1n, så här [guide]

Nedladdning: iOS 13.3.1 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering och iPados 13.3.1 Släppt för kompatibla enheter

Nedgradera iOS 13.3.1 till iOS 13.3 för checkra1n jailbreak, så här

Jailbreak iOS 13.3 Med checkra1n, så här [guide]

Apple View ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post