Mooshimeter: “Varför inte jag trodde på att” multimeter

trots exakt hur fördelaktiga multimetrar är, det finns en hel del begränsningar du bara inte tror på eftersom de är metodens elektroniska mätning har alltid gjorts. Vill du bestämma spänningen såväl som närvarande samtidigt? Mycket bättre få två meter. Mätning av något i en farlig, otillgänglig eller mobil plats? Du kan riga upp ett CAM-system för att visa mätarens skärm på en bildskärm, du vet.

Mooshimeter är den mycket bättre metoden att göra saker. Det är en multikanal multimeter som kommunicerar med din mobiltelefon över en Bluetooth-anslutning. Med två kanaler. Mooshimeter gör det enkelt att grafspänningen mot närvarande för att plotta en härlig IV-kurva på din kloka telefon. Att vara en trådlös multimeter indikerar att du kan hålla dig i Mooshi inuti en robot samt få omedelbara kommentarer med exakt hur svårt du kör dina motorer.

Långt från att vara en två-trickponny är Mooshimeter verkligen en ganska stor multimeter av sig själv. Det kan hantera 600V såväl som 10a med 24 bitar av upplösning. Här är de totala specifikationerna. Mooshimeter erbjuds för förbeställning här för $ 100 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post