Apple njut av serie 4 EKG -funktion USA bara vid lanseringen, 4 nya njutning av ansikten som rör alla mönster med WatchOS 5

Apple avslöjade sin nya iPhone -sortiment igår men förmodligen det mest fascinerande uttalandet av evenemanget var Apple Enjoy Series 4. Medan vi förstod med nästan säkerhet att det skulle finnas en ny Apple-njutning under detta evenemang, stal den nya bärbara showen tack vare sin större, högre upplösningsskärm, samt ett antal nya hälsofokuserade funktioner.

En av dessa funktioner är tillägget av ett elektrokardiogram eller EKG. Används av proffs för att screena hjärtförhållanden som förmaksflimmer, använder EKG -funktionen en pulssensor på baksidan av äpplet njut av i kombination med elektroder utvecklade till baksidan utöver dess omdesignade digitala krona.

När en individ lokaliserar fingret på den digitala kronan producerar de en sluten slinga, vilket gör det möjligt för njutningen att ta en EKG-läsning på bara 30 sekunder. Det är en potentiellt livräddande funktion, men det kommer bara att erbjudas i USA såväl som till och med mycket mer nedslående, det kommer inte heller att erbjudas när Apple Enjoy säljs nästa vecka heller.

Anledningen till att EKG -funktionen inte kommer att erbjudas utanför USA är troligtvis en som rör den byråkrati som behövs för att introducera en sådan funktion internationellt. Apple -anger att funktionen har tillhandahållits okej av FDA, men den som endast gäller för staterna.

Vi kan förvänta oss att liknande drag ska göras för att kryssa för de ideala rutorna som behövs för att få en världsomspännande introduktion till realisation, även om vi inte har något koncept exakt hur lång tid det kan ta. Det är inte heller inte att ta bort varför amerikanska individer inte heller får funktionen på introduktionsdagen.

Det finns dock några Apple Watch-relaterade fantastiska nyheter, med att det finns fyra nya Apple Njut av ansikten som rör äldre bärbara så länge de kan köra WatchOS 5. Det är allt Apple Watches bar den ursprungliga, för dem som undrar.

De fyra nya ansikten inkluderar Breathe -affären med banden till den befintliga funktionen med exakt samma namn, utöver avslutningen såväl som vattenavtalet med det Apple debuterade på scenen.

Du kanske också vill inspektera:

iPhone XS vs XS Max vs XR vs X [Specs Jämförelse]

iOS 12 GM Release Notes: Funktioner såväl som nya modifieringar detaljerade

iOS 12 Utgivningsdatum för den slutliga versionen som tillkännages

iPhone xs / xs max 10w snabb trådlös laddare: just här är de allra bästa

Ladda ner iOS 12 GM IPSW -länkar samt OTA -uppdatering för iPhone och iPad

iPhone XS Max vs XR vs Galaxy Note 9 [Size Jämförelse]

Ladda ner iOS 12 GM -konfigurationsprofildata utan designerkonto

Ladda ner iOS 12 GM IPSW Links & Ställ in på iPhone X, 8, 7, Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post