7 Substratum -mods för att ta teman till nästa nivå

När det gäller underlag, är det första som gäller sinnet dess system för tema. Med massor av teman tillgängliga är Substratum den bästa-tema-appen för Android. Här är 7 substratum -mods som kan ta substratum -teman till nästa nivå.

Medan många av underlagstema ändrar många saker på systemnivån, fokuserar vissa bara på en enda del av din enhet. Sådana teman som fokuserar på en enda aspekt har fördelen att ge många alternativ till användarna. Här är sju av sådana fantastiska substratum -mods.

1. NAVSWAG för underlag

NAVSWAG är ett fantastiskt underlagsmod. Den fokuserar på navigeringsknapparna. Det stöder Android Oreo och kommer med massor av navigationsknapptema.

NAVSWAG tillhandahåller mycket mer än tio teman för navigeringsknapparna. Alla teman ser väldigt trendiga och minimala ut.

[GooglePlay URL = ””/]
2. Start för underlag

När du slår på din enhet är en startanimation det första du ser. Det är inget annat än en liten video som körs i en slinga. I vissa fall är det namnet på producenten och i vissa fall är det bara en tilltalande video.

Boot for Subs är en samling av några fantastiska utseende startanimationer som kan användas för att ändra beståndet.

[GooglePlay URL = ””/]
3. typsnitt

Vi har redan täckt appar för navigeringsknappar och startanimationer. Detta underlagsmod är för teckensnitt.

TypeCace är en samling av alla Google Web -teckensnitt. Med detta kan du ändra systemteckensnittet till andra teckensnitt. Visst, tredjepartslanseringar har också teckensnittsändringsalternativ men det fungerar bara inom lanseringen. Men med underlagsdrivet teckensnittsändringsalternativ kan du ändra teckensnittet för allt på din enhet.

Missa inte: Hur du tema din Android -enhet med substratum

[GooglePlay URL = ””/]
4. LockClean

LockClean är en substratum -mod som låter dig rensa upp låsskärmen. Med detta kan du dölja onödigt röran på din låsskärm och uppnå ett minimalt utseende.

LockClean kommer med några inbyggda förinställningar. Du är helt fri att välja mellan det eller göra din egen anpassade låsskärm. När den har tillämpats kan du dölja saker som statusikoner, bäraretikett, genvägar, fingeravtrycksikon, datum, klocka, etc.

[GooglePlay URL = ””/]
5. Xboard

Xboard är en enkel mod för Gboard, Googles tangentbord. Med Xboard kan du ändra sökknappen i Gboard. Den har flera stilar att välja mellan.

Xboard erbjuder inget annat än så. Tja, i vissa fall är det de små sakerna som gör skillnaden.

6. MNML Digital Clock Mods

MNML Digital Clock -mods är förmodligen den enda appen i sitt slag. Det ger 10+ fantastiska digitala klockstilar för låsskärmen. Det stöder både Android Nougat och Android Oreo. Alla klockor är mycket minimala i design, vilket framgår av namnet.

Substratum MOD tillämpas precis som alla andra substratum -tema.

[GooglePlay URL = ””/]
7.

Subsweaks är att underlag vad gravitationsboxen är till xposed.

SubsWeaks är ett substratum -tema som innehåller massor av användbara små användargränssnitt.

Med subjekt kan du finjustera saker som låsskärmrotation, klockposition, heads-up varaktighet, AM/PM-indikator på låsskärmen, navbarhöjden, etc.

Du kan också gilla: Hur man installerar underlag på Android 8.0 Oreo [ingen rot krävs]

[GooglePlay URL = ””/]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post