Spel Ung pojke med litiumbatterier och usb

[Alan] upphandlade ett par spel unga pojkar från en Yahoo-auktion med avsikt att använda dem för några andra projekt, men ett av spelet unga pojkar sändes med en mycket korroderad Batteri som hade ätit upp en av terminalerna. När [Alan] hade reparerat det, lämnades han med ett spel ung pojke utan batteri terminal alls, så han valde att skarva i några litiumjonbatterier.

Inte bara har spelet Young Boy nu ett nytt batteri, men [Alan] kunde källa en USB-laddare för att hantera batteriernas laddningsbehov. Men han insåg att hans batteri var 3,7 volt, medan spelet ung pojke bara behövde 3 volt. För att sänka spänningen på batteriet till den önskade spänningen, tog [Alan] en 1N4148-diod och sattes i serie med batteriet, vilket också bidrar till att undvika oavsiktlig omvänd polaritet.

Detta är inte det mest tekniskt avancerade spelet Young Boy Hack Vi har någonsin sett men det är fantastiskt att se nytt liv andas in i dessa klassiska videospel. För att inte tala om att [Alan] sparade några litiumbatterier från deponi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post