4K, HDR -material kanske kommer till iTunes snart

framtiden för TV såväl som filmvisningen var när den tros vara styggelsen som var 3D, liksom tack och lov, som nu börjar gå metoden för Dodo som filmverksamhet såväl som TV -tillverkare kommer överens med sanningen att ingen verkligen vill sitta hemma med dumma glasögon på sin affär för att se en slips konkurrent flyga på dem.

Det är bra nyheter, liksom mer bra nyheter finns i den typ av det som verkar vara bekräftelse på att 4K/HDR -material slutligen kommer till iTunes -butiken eftersom den specifika stilen fortsätter att växa i popularitet.

4K/HDR -material har dykt upp runt platsen under det senaste året, med TV -apparater som stöder det som nu slutar vara allt billigare och till och med husspelkonsoler som PS4 Pro, Xbox One S (för video) samt kommande Xbox One X Hoppar alla på bandvagnen.

Apple har historiskt sett varit trög för att gå med sådana rusningar för pixlar som har tagit en ålder för att introducera en 1080p Apple TV, men med rykten om att en ny 4K Apple TV är på horisonten som bubblar tillsammans, verkar det nu som Apple redan börjar bli Dess ankor i rad när det gäller material efter att en individ upptäckte en 4K, HDR -film i Storbritanniens iTunes -butik.

Enskilda Tomas Jackson, som publicerade till MacRumors Forums, delade en skärmdump av ett nyligen filmköp, passagerare (bra film!), Som iTunes har märkt som att vara i “4K, HDR” i sin köphistoria. Det skulle antyda att det höga upplösningen, hög dynamisk variationsmaterial är där såväl som beredd att gå såväl som vi bara kräver hårdvara för att spela det!

Apple har historiskt behandlat Apple TV med inget annat än förakt, så vi måste vänta och se om vi får en ny set-top-låda med 4K såväl som HDR-stöd innan nästa enorma sak kommer med. Här hoppas!

(Källa: MacRumors Forums)

Du kanske också vill inspektera:

iOS 11 Beta 5 / Public Beta 4 Nedladdningsdatum Förväntningsinfo

Apple Watch Jailbreak på Watchos 3 Demoed at def con

Nedladdning: iOS 11 Beta 4 Ipsw släppt för devs, just här är detaljerna

Nedladdning: Windows 10 S ISO -data som släpps på MSDN

GTA 6 Släppdatum tippat efter CV publicerat på Internet visar spelet i senare framstegsstadier

Jailbreak iOS 10.3.3/ 10.3.2/ 10.3.1/ 10.3 för iPhone samt iPad [Senaste skickuppdatering]

Ladda ner iOS 11 Beta 4 & Ställ in på iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post