Förvandla Android -enheten till ett trådlöst tangentbord och mus

Remote Mouse förvandlar din Android till trådlöst tangentbord och mus
Låter intressant, va? Medan många av er Android-användare kanske är medvetna om detta, finns det fortfarande ett stort antal icke-tekniska kunniga publik som måste introduceras till denna fantastiska funktion som Android-användare kan ha på sin enhet (det finns också på iPhone). Att äga en Android -enhet äger en typ av att äga en skattlåda, du vet aldrig vad bra sak ska komma ut nästa.

Att använda en trådlös mus är inte alltid det användbara och du kanske ofta hittar din mus utanför räckvidd där du sitter. Föreställ dig att du kontrollerar allt från din soffa eller din stol. Föreställt redan? Få nu din fantasi förvandlas till verklighet!

Så idag är vi här för att prata om en så bra app som heter Remote Mouse som förvandlar din mobiltelefon eller surfplatta till en uppsättning trådlöst tangentbord och mus. Det är en fantastisk app och du kommer säkert att bli kär i den. Det finns många sådana appar på Google Play men det här är min personliga favorit. Dess lättanvända gränssnitt är roligt och du kan ställa in det på knappt några sekunder.

Så vad är kraven för att uppnå detta? Tja, listan är kort. Du behöver bara en WiFi -router eller åtkomstpunkt på din plats som du antagligen redan har (de flesta har en i dessa dagar), och du måste ladda ner den fjärrmuserver som serverappen. Det är allt. Server -appen är obligatorisk och utan den kan du inte fortsätta, men att ha en WiFi -router är valfri. Utvecklaren säger att du också kan köra den på en 3G -anslutning. En annan sak som jag skulle vilja nämna är att skrivbordet och din Android -enhet borde vara i samma nätverk. Det vill säga, de borde vara anslutna till samma router eller åtkomstpunkt.

Först ladda ner serverappen från www.remotemouse.net och installera den. Den lilla appen sitter i skrivbordsbrickan och stör dig inte när du gör ditt arbete. Du måste bara installera det, ingen konfigurationssak! Ladda sedan ner och installera Android -appen från Google Play och det finns det här alternativet i appen som heter Car Connect som upptäcker din dator som kör server -appen och ansluter den. Om du av några skäl inte kan ansluta automatiskt finns det ett alternativ att ansluta manuellt. Högerklicka bara på appikonen på skrivbordet och välj Visa IP-adress och ange sedan den visade IP-adressen till din enhet.

Du kan också manuellt ansluta till IP som visas i avlägsen mus
Följande är några väsentliga funktioner i appen:

Fullt simulerade funktioner för trådlöst tangentbord och mus.

Musfunktioner inkluderar, klickar, dubbelklicka, högerklicka, bläddra och dra.

Porträtt och landskapslägen.

Fungerar under 3G och WiFi

Kompatibel med Windows 8, 7, XP och Vista.

Kompatibel med Mac Osx Lion/Snow Leopard/Leopard.

Fjärrmus är tillgängligt för helt gratis på Google Play. Få det bäst bort och bli trådlöst!

[GooglePlay URL = ””]
Läs också: Fjärråtkomst till en Android -enhet från en annan Android eller PC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post