Google mockar Apple i en tweet om pixel till Tim Cook med en iPhone

Det är inte okänt för ett märke eller influencer att tweeta om något relaterat till Android men gör det faktiskt från en iPhone. Men det finns vissa tider när det är ännu mycket mer intressant – som när Google själv gör det.

Det var exakt vad som hände när Apple publicerade sina nya iPads tidigare denna vecka och använde Twitter -hashtaggen #Takenote.

Vad Apple antingen inte insåg eller inte brydde sig om var det faktum att hashtaggen redan användes av NBA: s Utah Jazz. Det var något som hittades av Google Pixel Twitter -kontot, som bara inte kunde hjälpa sig själv – så det svarade på Apples VD Tim Cook.

Hmmm ok, jag ser dig. NBA-fans …#TeamPixel är här för att komma dig närmare ditt favoritlag-berätta för oss och vi kanske kan göra ditt NBA-tip-off ännu bättre.

Det i sig skulle ha varit bra – tweeta VD för Apple om #TeamPixel är en stor krypning, men så var det. Förutom när Eagle-Eyed People snart märkte, skickades den tweeten faktiskt från Twitter för iPhone. Inte Twitter för Android, då.

Tweeten har för att raderats med en ersättande tweet skickad från Twitter för webben, även om detta var internet var det redan för sent. Någon som arbetade på Google Pixel Social Team hade förmodligen en dålig dag när de insåg vad de hade gjort.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 16.1 / iPados 16.1 RC OTA -profil släppt

Hur man fixar Bad iOS 16 Batterilivslängd [Guide]

Jailbreak iOS 16.0.3 på iPhone och iPad -statusuppdatering

iOS 16 Kompatibel och stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ förändringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.3 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar och installera på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post