Apple slutar arbeta i försök att förbjuda Galaxy Nexus, försäljningen kan fortsätta till rättegång

Trots Apples oavbrutna ansträngningar för att vinna ett föreläggande som förbjuder försäljning av Googles Galaxy Nexus, har Förenta staternas domstol för Federal Circuit avvisat den Cupertino Company: s påståenden, liksom gadgeten – producerad av sydkoreanska elektronik gigantiska Samsung – kommer att fortsätta att handla.

Apples preliminära föreläggande avbröts först av överklagadomstolen i början av förra månaden, liksom en uppföljande avgörande har förlängt avstängningen fram till 20 augusti, enligt en rapport vid Foss patent.

Det är värt att notera att den exakta tiden för vistelsen på det prelima förbudet inte har avslöjats, därför kan Samsung såväl som Google sjuka lön för att anta att de är ur vattnet ännu. Det tros emellertid att domstolen kommer att utvärdera bevisen såväl som att fatta ett beslut strax efter den 20 augusti förhandlingen.

Nästa arkivering kommer att göras av Samsung antingen den 6 augusti eller före, liksom verksamheten kommer att använda chansen att gå över exakt hur Galaxy Nexus inte är i intrång i Apples stil såväl som UI -patent. Apples primära tvister genom många utfrågningar med Samsung/Google är när det gäller design, men det verkar vid detta tillfälle, användargränssnittet har en betydande del i förfarandet.

Försäljningsförbudet mot Galaxy Nexus var en torn i sidan av Google, särskilt strax efter I/O, där kostnaden för den osubsidierade Galaxy Nexus just hade klippts. Tillsammans med Nexus 7 är det en av de allra första prylarna som gungar den helt nya Jelly Bean (4.1) -programvaran, liksom det som den var den extremt allra första smarttelefonen att packa glassmörgås (4.0) i slutet av förra året, den, den Definitivt har en plats i hjärtan av många Android -användare.

Apple vs. Samsung -striden tar för närvarande plats i San Jose Courts, liksom den underliggande stilen är att Samsung i huvudsak plagierade Apples stilar med Galaxy -sortimentet. Domstolens situation har ibland en pantomime, men har på samma sätt avslöjat några intressanta, tidigare osynliga prototyper – särskilt från Apple – eftersom båda företagen försöker verifiera att deras produkter är baserade på sina egna innovationer.

Samsung bevarar att det etablerade de beröringsbaserade prylarna långt innan iPhone-släppet, liksom även om detta definitivt är troligt att detta är fallet, det finns inget att avvisa Apple förändrade metoden som alla prylar gjordes när den var första visade iPhone för 5 år sedan . Sagan fortsätter.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post