5 Must-Have Utility-appar för Android

Med över två miljoner appar i Play Store är Android hem för en av de största appbutikerna i världen. Android, OS såväl som hela ekosystemet, skapades för att få arbetet gjort när du är på språng, mycket mer effektivt och effektivt. Under åren har mycket förbättrats och många gynnsamma tjänster har kommit till Android för att göra dig mycket mer produktiv. Här är 5 måste-ha verktygsappar för Android som gör ditt arbete enklare.

Se också: 6 viktiga Android -appar du behöver få

1. Google Keep

Google Keep är den största anteckningsappen, åtminstone för mig. Jag använder den i mycket mer än två år nu och har aldrig tänkt att göra en övergång till någon annan anteckningsapp. Grundläggande anteckningar, bildanteckningar, ljudanteckningar, listor, färgkodning, etiketter, påminnelser, samarbete-det har allt jag kan begära i en anteckningsapp. Och den största fördelen? Det är överallt. Android, iOS, webbplats, webbläsarförlängning – Det kan nås var som helst så länge du har en fungerande internetanslutning.

[GooglePlay URL = ””/]
2. MK File Manager

Återigen den bästa filhanteraren enligt mig. MK File Manager är en, ja, filutforskare som inte bara är lätt utan den ser också bra ut och levererar all funktionalitet som en genomsnittlig Android -användare kan begära. Den utför alla grundläggande aktiviteter som kopia, flytta, klistra in, ta bort, zip, extrakt etc. felfritt. Poängen är – så länge du vill hantera dina filer lokalt MK -filhanterare är det bästa alternativet. Om du vill ha några extra funktioner som att komma åt din molnlagring eller casting media till din Chromecast, välj Solid Explorer.

Missa inte: 3 appar som kan hjälpa dig att filtrera skärmens blå ljus

[GooglePlay URL = ””/]
3. Camscanner

Camscanner hjälper dig att skanna dina papper och konvertera dem till PDF- eller JPEG -format. Det är den bästa appen att ta hand om allt papper som ligger runt på ditt kontor. Dessutom använder den ett gäng filter och förbättrar texten och bilderna för att förse dig med ett bättre resultat.

[GooglePlay URL = ””/]
4. Tasker

Tasker är ett automatiseringsverktyg som helt uppriktigt är det bästa i sitt slag. Även om den har en inlärningskurva, när du lär dig grunderna, förstår hur det fungerar och får tag på det, kommer det att bli en av de appar som du helt enkelt inte kan leva utan. Med hjälp av ett gäng kombinationer kan du skapa många fördelaktiga uppgifter.

Du kanske också gillar: 4 fantastiska Android -appar du måste kolla in

Det fungerar något liknande – när en aktivitet inträffar på din enhet utlöser den en annan aktivitet. Starta till exempel en musikspelare när du sätter in dina hörlurar, eller bättre, om du har smarta lampor kan det slå på dem när du kommer hem. Möjligheterna är oändliga, använd bara din fantasi.

[GooglePlay URL = ””/]
5. Twilight

Okej, det här kanske inte är appen du förväntade dig i den här listan men det är en fantastisk verktygsapp och en av de mest använda apparna på min telefon. Det blå ljuset som släpps ut från telefonens skärm är skadlig för din hälsa, du vet redan att, särskilt under natten när du är i ett mörkt rum, kan det få allvarliga konsekvenser på lång sikt.

Redaktörens val för dig: 4 fantastiska ikonpaket du kommer att älska [#1]

Twilight sätter en färgöverlägg på din skärm som minimerar effekterna av blått ljus. Om det är aktiverat kan den automatiskt lära sig tiden för solnedgången och sätta på filtret enligt det. Om du använder din smartphone precis innan du sover och vaknar med huvudvärk eller det tar för lång tid för dig att sova, prova Twilight.

[GooglePlay URL = ””/]
Nu finns det ett gäng andra fantastiska verktygsappar där ute men jag har påpekat de som jag använder dagligen och har gynnats av. Vad är din favoritverktygsapp? Berätta i kommentarerna nedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Snoozy slothSnoozy sloth

snoozy sloth cluling till dig och sover. Även om detta kan brus snabbt gjort, önskade tillverkaren att slothen verkligen simulerar andning med utandad andning för att lägga till realismen. För