Bitcoin -värdet stiger med 25% i en dag

Alla vid denna punkt är säkert akut medvetna om att världen av cryptocurrency är en galen, liksom det har aldrig varit tydligare än den stora kostnadsolyckan som såg Bitcoin förlora nästan nästan Hälften av dess värde på några dagar.

Den bilden verkar nu ha slutat, åtminstone för tillfället. Bitcoin började bara förra veckan från 10 000 till 6 000 dollar på en period av bara fyra dagar, även om värden nu verkar göra en trög återhämtning.

Enligt Coinbase ökade Bitcoins värde med mer än 25% till cirka 8 500 dollar under den sista dagen, för närvarande sitter på cirka 8 100 dollar, vilket återigen framhöll exakt hur konstig Bitcoin -världen kan vara.

Bitcoin själv avslutas över hela världen. Sydkorea gör det inte längre möjligt för människor att handla med Bitcoin, eller faktiskt någon typ av digital valuta anonymt såväl som vissa banker nu hindrar kontoinnehavare från att köpa Bitcoin med kort. Både Förenta staterna såväl som Storbritanniens regeringar har ljuger kring möjligheten till liknande drag, med den förra uppenbarligen särskilt bekymrad över Bitcoins popularitet bland brottslingar.

Bitcoin återvände fram till slutet av 2017 och nådde $ 20 000 -märket i december, mer än dubbelt så mycket som en enda Bitcoin är värd för närvarande. Det är okänt om vi kan förvänta oss att den kostnaden återigen har nått någon typ av tid snart, eller faktiskt om ytterligare en kostnadsolycka är runt hörnet – återigen belyser volatiliteten för sådana digitala valutor.

Via CoinMarketCap

Kom ihåg folk, om du ska investera, se till att du bara investerar så mycket du kan betala för att förlora.

På tal om investeringar, här är exakt hur man kommer igång: Hur man köper Bitcoin från iPhone eller Android Gadget på det enkla sättet.

Du kanske också vill inspektera:

iOS 11.3 Public Beta 2 Download / OTA Update släppt

Pokemon Go 1.61.1 IPA samt 0,91.1 APK -hack som erbjuds att ladda ner nu

Nedladdning: iOS 11.3 Beta 2 Ipsw, OTA släppt för testning

iOS 11.2.5 Jailbreak: Adam Donenfelds iOS 11.2.2 Sårbarhet kan leda till ett nytt befrielsesverktyg

Ladda ner iOS 11.2.5 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering för din iPhone, iPad, iPod touch

Nedgradera iOS 11.2.5 till iOS 11.2.2 För blivande framtida jailbreak, så här

Jailbreak iOS 11.2.5 / 11.2.2 / 11.2.1 på iPhone samt iPad [statusuppdatering]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 På iPhone X, 8, 7, iPad använder Liberios [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post