Google I/O 2019 evenemangsdatum samt exponerat plats

Google har oavsiktligt avslöjat att det kommer att fortsätta mönstret att hålla sitt årliga I/O -seminarium vid Shoreline Amphitheatre i Mountain View, Kalifornien.

Alphabet Inc.-ägda verksamheten har inte exakt kommit ut med ett officiellt uttalande och informerat om tiden, platsen och datum, men på Twitter-individen hade hanterat att dechiffrera det tidiga I/O-pusslet och få Få tillgång till de underliggande JSON -data som ger spelet bort.

Under “platsen” bekräftar JSON “Shoreline Amphitheatre Mountain View, CA” som platsen. “Alt” som är väsentlig inom JSON inkluderar också strängen “Gå med oss ​​för I/O 2019 på Shoreline Amphitheatre i Mountain View, Kalifornien den 7 maj med 9: e.”

Så vi har inte bara platsen men vi har också det verifierade datumet för ett av årets många extremt förväntade innovationskonferenser av ett av världens största företag. Till Kottmann, som hittade den dolda tweeten samt dechiffrerade datumet, har nu verifierat att “dummy -tweeten” har eliminerats men han kunde ta en skärmdump av JSON -data som bevis samt bekräftelse av ovanstående. Google kommer att fortsätta att driva ut tips som antyder mot datumet såväl som vi blir bättre för evenemanget.

Google använde normalt det allmänt kända Moscone Center för sitt årliga I/O -seminarium från 2008 med 2015. Men 2016 överfördes evenemanget till Shoreline Amphitheatre i Mountain View och har stannat där sedan dess. Liksom tidigare år kommer detta evenemang att användas för att visa upp hårdvara såväl som mjukvaruapplikation som Google såväl som Google-ägda företag har arbetat med förutom att introducera designers till nästa iteration av utvecklare som vänder sig till API: er såväl som tekniker som kommer erbjuds för dem att ta in som en del av Android SDK.

Evenemanget kommer också att innehålla ett val av praktiska sessioner såväl som workshops med Google-arbetare som syftar till att göra det möjligt för designers att finslipa sina färdigheter samt lösa problem de kan ha mött.

Det sista evenemanget hölls i maj 2018 samt inkluderade introduktionen av Android P, materialstil 2.0, Android Wear 3.0, ändrar till Gmail -funktionaliteten, en förbättrad Google Assistant, samt extra information om Googles AR samt VR -ansträngningar . Designers såväl som innovationsfans hoppas att årets evenemang kommer att vara lika händelserikt.

Gå över för att inspektera allt.

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 12.1.3 Slutliga IPSW -länkar samt OTA -uppdatering för iPhone samt iPad

iOS 12.1.3 Release Notes, Changelog samt andra ändringar du kräver att förstå om

Hur man nedgraderar iOS 12.1.3 till iOS 12.1.2 / 12.1 [Guide]

Jailbreak iOS 12.1.3 / 12.1.2: Vad är den senaste statusen?

Ladda ner iOS 12.2 Beta 1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone samt iPad

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple, samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post