Hur man använder din Android -telefon som en CCTV -skärm

människor i dag spenderar mycket pengar på säkerhet. Särskilt personer med ett nyfött spädbarn eller någon som reser mycket är mycket mer bekymrade över säkerheten än någon annan såväl som de vanligtvis tenderar att sätta upp CCTV eller säkerhetskameror runt om i deras hem för att se till att såväl som alla är säkra .

Men många av dem slutar arbeta för att märka sanningen att de har en högdriven såväl som en mycket klok gadget med dem på alla sätt som är helt kapabla att fungera som en säkerhetskam eller en CCTV-skärm.

Ja, jag talar om din smartphone såväl som om du, av någon typ av möjlighet inträffar att äga en äldre smartphone eller ytterligare en, så kan du förvandla det till en CCTV -skärm för att noggrant njuta av din omgivning när du inte är hemma.

Att använda din Android -telefon som en CCTV -skärm har också en hel del fördelar jämfört med standardspårningssystem. Till att börja med är det helt gratis kostnader och du behöver inte göra någon typ av extra arbete eller ställa in ytterligare hårdvaruelement för att det ska fungera.

Det finaste är att du tar med dig din smartphone på alla sätt, vilket indikerar att du kan screena CCTV -kameran eller få informer från var som helst.

Här är exakt hur du använder din Android -telefon som en CCTV -skärm samt inte berör den är lika grundläggande som att installera en app med bara några extra steg.

Se till att din andra Android -telefon, gammal eller extra är i fungerande skick och är länkat till ett WiFi -nätverk innan du fortsätter vidare.

Steg 1:

Ladda ner Ställ in Alfred DIY CCTV House Safety Cam på telefonen från vilken du vill screena ditt hem eller någon annan plats.

[GooglePlay URL = ””/]
Steg 2:

Ställ nu upp exakt samma app på din sekundära Android -telefon som du kommer att använda som CCTC Monitor.

Missa inte: Hur man använder ansiktsigenkänning för att låsa upp Android -enheter

Steg 3:

Öppna nu appen på både telefonerna och välj sedan kundvalet på en såväl som Cam -valet på den andra och klicka på Nästa.

Steg 4:

Du måste nu indikera på exakt samma Google -konto på båda dessa prylar för att se till att de synkroniseras korrekt.

Steg 5:

När du är inloggad kommer den gadget som du har valt som kameran nu att börja spåra din omgivning.

Steg 6:

Du kan nu använda din andra Android -telefon för att välja den andra gadgeten för att se ett online -flöde av vad kameran spelar in.

Det är allt. Du kan nu använda din Android -telefon som en CCTV -skärm såväl som det finns också några fascinerande funktioner som inkluderar appen förutom övervakning.

Läs också: Få mycket mer gratis område på Android -inredning med en VM -justering

Du kan spela in när du vill spara en video för att se den senare eller dela den med någon, använd ficklampan eller infraröd kaminställning för att screena din ung eller använda den på natten.

Om du får Pro -versionen får du också en HD -spårning av HD och får tillgång till webbappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post