Apple -hit med anspråk över MAC som inte håller damm från att samlas bakom skärmen, över Logic Board

Apple är mitt i en annan klassåtgärd, den här gången som hävdar att företaget som inte installerar ventilationsfilter i iMacs och MacBooks leder till problem som kan orsaka skärm- och CPU -problem och som ett resultat av kostsamma reparationstjänster som måste betalas av användare. Påståendet offentliggjordes av företaget som hanterade ärendet.

Enligt advokatbyrån Hagens Berman har Apple misslyckats med att hantera en ansamling av damm som i sin tur påverkar en del av företagets mycket populära MAC -datorer.

“Apple är det mest användbara företaget i världen idag eftersom konsumenterna är beroende av det för att göra tillförlitliga produkter av kvalitet, men det har misslyckats med att avhjälpa ett av de mest grundläggande och välkända problemen i teknikgemenskapen-ackumulering av damm,” sa Steve Berman, chef och medgrundare av Hagens Berman. “Denna filterfel kostar Apple -ägare hundratals dollar i reparationer, och Apple vägrar att ta ansvar.”

“Vi tänker hålla Apple ansvariga för denna kostsamma defekt som påverkar miljoner av dess datorer,” tillade Berman.

Problemen som beskrivs av anspråket inkluderar långsammare CPU -prestanda på grund av en uppbyggnad av damm och som ett resultat ökade temperaturer. Användare har också rapporterat att de ser mörka fläckar och fläckar på insidan av sina skärmar, som tros vara resultatet av att damm hittar sin väg in i enheternas chassi.

Datorn intagar luft för att fantastiska sina komponenter, men utan filter fångas damm inuti. Detta påverkar datorns skärm och logikkort, vilket leder till att damm fastnade bakom skärmen och gummade upp moderkort, vilket fick datorn att gå långsamt och/eller överhettas.

För att förvärra problemet har Apple tydligen laddat upp till $ 600 för att fixa sådana problem, med iMac- och MacBook -datorer som sträcker sig tillbaka till 2013 som tros påverkas. Förutsägbart är fordran påstående om ersättning av MAC -ägare, med återbetalning för reparationskostnader och ersättning till dem som påverkades också en del av affären. Vi måste se vart den här går, men det är ett annat exempel på en uppenbar designfel i Apples MAC -hårdvara som har orsakat användare verkliga problem under många år.

Kan någon person säga “MacBook Pro -tangentbord?”

(Källa: Hagens Berman)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 12.1.1 Beta 3 IPSW -länkar och OTA, TVOS 12.1.1, MacOS 10.14.2, WatchOS 5.1.2 Beta 2

Jailbreak iOS 12.1 Utveckling: Alla de senaste iOS 12 -framstegen på ett ställe

Jailbreak iOS 12.0.1 får nytt hopp eftersom Project Zero’s Bug har visat sig ha lappats i iOS 12.1

Nedgradera iOS 12.1 till iOS 12.0.1 på iPhone eller iPad, så här

Ladda ner iOS 12.1 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone och iPad

Jailbreak iOS 12.1 / 12.0.1 / 12 på iPhone och iPad [statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din Circle på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post