Skylta/låsa upp startbilder på alla LG -enheter med Bump!

Team Codefire har överträffat sig mycket som deras onlineverktyg som heter Bump! har tagit ett enormt språng i den perfekta riktningen. Bump, som först uppstod med stöd för endast LG G3, gjorde det möjligt för användare att installera TWRP utan att behöva låsa upp bootloader först. Iomonster (thecubed) En av medlemmarna i Team Codefire, har nu bekräftat att Bump kommer att vara tillgänglig för alla LG -enheter. Det är idealiskt alla enheter som sträcker sig från G2 till G -paden och i princip, allt efter Optimus G -line -up kommer alla att se fördelarna med Bump.

Hur fungerar Bump? Bump är ett onlineverktyg som kan användas för att signera startbilder så att de kan laddas av din låsta telefon precis som alla vanligtvis släppta programvara. Tjänsten är helt automatiserad och ganska enkel. Allt som krävs är att den önskade startbilden laddas upp till webbplatsen och den signerade filen kommer att returneras. Bump -tjänsten använder SHA1SUM från den uppladdade startbilden för att generera ett signaturblock och lägga till den till slutet av bilden. Dessa stöttbilder kan enkelt identifieras eftersom de kommer att bestå av ordet “signerat” eller “stött” i filnamnet. Filer som kan stöttas inkluderar både boot.img -filer samt återställning.img -filer.

De goda nyheterna stannar inte heller där, eftersom en bild bara behöver stöttas en gång och den kan sedan blinkas över flera enheter, flera gånger utan att behöva stöttas igen eller någon internetanslutning som krävs. Detta indikerar att Bump kommer mycket att vara mycket mer populär bland utvecklare, för om de stöter på sina egna filer kommer Everyday -användare inte att behöva.

Stängda bilder kräver fortfarande att din enhet är förankrad i köp för att blinka dem, vilket kan göras med ADB. Naturligtvis kommer alla normala problem med blinkning fortfarande att gälla här eftersom att använda dessa startbilder fortfarande orsaka att din garanti blir tom, dessutom kommer din enhet inte längre att kunna få OTA -uppdateringar.

Bump kommer säkert att ta bort en del av huvudvärk för LG -utvecklare och kan till och med uppmuntra mycket mer stöd för vissa enheter. Med Android Lollipop och om det kan vara välkomna nyheter för LG -ägare att höra denna senaste utveckling och kanske nu kanske det inte är så länge tills de får sin första smak av Lollipop.

→ Klicka här för att börja stöta!

Se ojämn! I aktion i följande video:

Se även:

Installera TWRP -återhämtning på LG G3 (alla varianter) med Bump!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post