Hur man stänger av skärmdumparbuller såväl som pop-up

upptäcker du skärmdumpens ljudmeddelande och pop-up-rutan irriterande? Det finns inte mindre än tre metoder för att stänga av skärmdumpens brus på Android-prylar samt inaktivera popup-meddelandet helt.

Jag tar en hel del skärmdumpar varje dag för arbetsändamål. Och den mest frustrerande delen med det är inte den stora mängden av dem, men bruset som min telefon gör under processen. Det som är värre är att bruset inte kan stängas av ens genom att sätta telefonen på tyst eller vibration. Poängen är att lagerprylar inte tillhandahåller ett val för att inaktivera detta ljud. Tack och lov finns det några lösningar såväl som vi kommer att berätta om de två som vi tror är de bästa.

När du fångar någon typ av skärmdump finns det två saker som du kanske inte är ett fan av. Den allra första är att Pesky Bit Notification Buller som spelar sig själv när någon typ av skärmdump har fångats. Den andra, liksom snarare mycket mer irriterande (i mitt fall) är de stora aviseringspop-ups. Håller med om att popup-up är i sig någon relevans eftersom det gör att du direkt kan redigera, ta bort eller dela den skärmupptagningen. Men det blir ganska besvärligt när du måste ta 3-4 skärmdumpar på en gång.

Detta är eftersom det behöver snarare en ansträngning för att svepa lämnade varje pop-up innan du går vidare för att ta nästa skärmdump. Om du inte gör det, kommer din mest tagna skärmdump redan att visa skärmdumpen som fångas anmälan om den föregående bilden. Så i den här guiden kommer vi att titta på stegen för att stänga av skärmdumpen fångat meddelandebuller samt pop-up-display.

Stäng av skärmdumpen

Skärmdumpaktiviteterna hanteras av enhetens system UI. Så innan du börjar med någon typ av guide måste du navigera till sidan System UI -inställningar. Då kan du bara stänga av skärmdumpen fångade aviseringar. På samma sätt, för att hantera WhatsApp -aviseringar, titta på vår guide om exakt samma ämne.

System UI -inställningar

På din Android -enhet, gå över till inställningar,

Besök apparna såväl som aviseringsavdelningar samt tryck på se alla XX -appar (där XX är antalet installerade appar).

Därefter tryck på de tre vertikala prickarna som finns på det bästa idealet samt välj “Show System”. Detta visar också alla systemappar installerade. Som standard får du bara agera på de användarinstallerade apparna.

Sök efter system UI -appen samt tryck på aviseringar.

Ta emot Gmail -aviseringar med en fördröjning på din OnePlus -enhet? Se stegen för att rätta till detta problem.

Stäng av skärmdumpen

Nu har du valet att antingen stänga av skärmdumpen som fångats helt eller anpassa det enligt dina krav. Den förstnämnda kommer att stänga av båda bruset utöver pop-up-skärmen. Det andra valet låter dig ändra inställningarna. Vi kommer att titta på båda dessa metoder.

För att helt stänga av skärmdumparnas aviseringar, bara ta bort kryssrutan bredvid skärmdumpar (under System UI -inställningar). Nu när du har stängt av dessa aviseringar, hänvisar du till dessa steg för att stänga av pop-up-aviseringarna i din Chrome-webbläsare.

Ändra meddelanden om skärmdumpar

Men om du vill anpassa inställningar, lämna rutan kryssad såväl som tryck på skärmdumparnas nyckelord. Nästa tryck på beteende. Du kommer nu att ha fyra val att välja mellan:

Gör brus och visas på skärmen: Detta är den nuvarande standard. Att ta skärmdumpar kommer att visa att visas tillsammans med meddelandeljudet.

Gör ljud: Du kommer inte längre att få pop-up-meddelandet men kommer att fortsätta att få brus när du tar någon typ av skärmdump.

Visa tyst: Du får inte pop-up- eller anmälningsljud. Du kan dock fortfarande få tillgång till skärmdumpen som fångas av meddelandet från meddelandet.

Visa såväl tyst som minimerar: igen, inget brus eller pop-up. Dessutom kommer skärmdumpen som fångats meddelandet att vara i det minimerade i anmälningsskuggan. Knacka bara på den för att få tillbaka den till dess bredda specifika (liknande det du får under Show tyst alternativet).

Missa inte: Ställ in anpassad anmälan verkar i Facebook Messenger

Så snarare än att stänga av dessa aviseringar kan du anpassa dem med ovanstående instruktioner. Om du går vidare med det allra första eller andra alternativet kan du dessutom anpassa skärmdumpen. Du har valet att ändra standardskärmdumpen som fångas Notification Tone. Detta kan göras från bulleravsnittet under avancerad. Du kan till och med slå på vibrationen för att vibrera din gadget när en skärmdump tas.

Slutligen kan du på samma sätt lägga till dessa skärmdumparmeddelanden till inte stör vitlistan. Om du gör det visar alla meddelanden som är förknippade med skärmdumpar, även när DND -läget är aktiverat. Dessutom, om du vill få mycket djupgående information om DND, tyst och flygplannull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post