Tekniska erbjudanden: $ 30 rabatt på Google WiFi Mesh Router, $ 6 Apple Watch Stand, $ 26 Bluetooth -högtalare, mer

Vi är tillbaka ännu en gång med en annan underbar del av våra dagliga tekniska erbjudanden. Ja, det stämmer, men ännu mer bra tekniska baserade produkter för dig att bläddra igenom och köpa i ditt hjärtas innehåll. Se till att du agerar snabbt om du ser något som du gillar när dessa erbjudanden flyger snabbt från hyllorna.

Om du letar efter en rekommendation från oss, är Ravpower FileHub definitivt värt att överväga till prispunkten för $ 27.

Vi har också Google WiFi Mesh Networking Router för bara $ 100, ner från det vanliga priset på $ 129. Nästa upp är en Bluetooth-högtalare med en 24-timmars uppspelning och ett pris på bara $ 26. Det finns också en $ 6 Apple Watch-stativ om du letar efter en kostnadseffektiv dockningslösning för din bärbara. Sist men inte minst har du chansen att ta ett gratis $ 10 Xbox Digital Token när du prenumererar på ett 3-månaders Xbox Live Gold-medlemskap. Som alltid, se till att du snabbt agerar för att ta tag i den produkt du väljer från listan här eftersom dessa erbjudanden vanligtvis är tidskänsliga och föremål för lagernivåer. Njut av besparingarna!

Anker Soundcore Bluetooth-högtalare med 24-timmars lektid ($ 26,99, vanligtvis $ 79,99)

Har du någonsin velat en Bluetooth-högtalare som kommer med en enorm 24-timmars lektid på en enda laddning? Detta underbara Anker-erbjudande kommer med den estetik och produktdesign som vi har sett avancerade företag som använder, till exempel Bose, men kommer till en bråkdel av kostnaden för samma förbättrade ljudupplevelse.

Köp: Anker Soundcore Bluetooth-högtalare med 24-timmars lektid från Amazon: $ 26.99 | Originalpris: $ 80

Google WiFi Mesh Networking Router ($ 99.99, vanligtvis $ 129)

Om du befinner dig i en position i ditt hem där du inte kan få en anständig och ansedd WiFi -anslutning på alla områden, måste du definitivt få tjänsterna i Googles hårdvara för att få dig dit du behöver vara anslutningsvis. Denna erbjudande innehåller en uppsättning router som du senare kan expandera om det behövs ger dig allt du behöver för att uppnå den Nirvana -nätanslutningen.

Köp: Google WiFi Mesh Networking Router från Amazon: $ 99 | Originalpris: $ 129

Ravpower FileHub ($ 27 med kampanjkod, vanligtvis $ 32,49)

Varför spendera lite pengar för en halv produkt när du kan spendera en liten summa pengar och få en all-sång-allt-dansande kit? Den här lilla hårdvaran kommer som en 5-i-1 SD-kortläsare, en trådlös hårddisk följeslagare WiFi Bridge Media Sharing Streamer för mobila enheter och erbjuder till och med ett 3000 mAh batteri inbyggt för att ladda dina bärbara enheter när du är på språng.

Du kan ta tag i FileHub för så lite som $ 27 med följande kampanjkod vid kassan: M9432A8W.

Köp: Ravpower FileHub från Amazon: $ 27 | Originalpris: $ 32.49

Aukey Apple Watch Stand ($ 5,99 med kampanjkod, vanligtvis $ 18,99)

Om du behöver en extremt enkel och funktionell Apple Watch -stativ som inte kommer att bryta banken, är detta definitivt rätt produkt för dig. Det är extremt enkelt och lättanvänt och tillåter till och med Apple Watch att ändras samtidigt.

Du kan ta tag i stativet för så lite som $ 6 med följande kampanjkod vid kassan: VTS28K8W.

Köp: Aukey Apple Watch Stand från Amazon: $ 5,99 | Originalpris: $ 18.99

Xbox Live 3 månader Guldmedlemskap – Digital kod ($ 24.99 med gratis $ 10 Xbox Digital Token)

Det finns bokstavligen ingen mening med att vara Xbox One -ägare om du inte har tillgång till Xbox Live -plattformen. Denna 3-månaders digitala kod får dig online snabbt med tillgång till allt onlineinnehåll som levereras med multiplayer-kompatibla spel. Det är definitivt en affär som inte får missa. Du får till och med en digital token på $ 10 Xbox gratis med det här köpet.

För att utnyttja token, se till att du följer instruktionerna som anges i beskrivningen av Perk -erbjudande på listan.

Köp: Xbox Live 3 månaders guldmedlemskap – Digital kod från Amazon: $ 25 med gratis $ 10 Xbox Digital Token

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post