Avlägsnande av WeChat från iOS App Store kan minska iPhone -transporter med 30%

USA: s president Trump fortsätter att föra krig mot Kina i alla typer av metoder som han kan, med det senaste instansen är ett förbud mot oss förmåga Företag som arbetar med WeChats moderbolag, Tencent.

Det är ett betydande erbjudande för iPhone -individer av flera skäl, inte minst sanningen att WeChat är en app som används varje dag i Kina.

WeChat används inte bara för att chatta heller. Betalningar hanteras genom WeChat, bland annat, liksom dess borttagning från App Store kan vara betydande för Apple såväl som dess användare. Exakt hur enormt? Enligt analytiker Ming-Chi Kuo kan Apple se allt så mycket som en 30% höst i globala iPhone-transporter.

Eftersom WeChat har slutat bli en vardaglig nödvändighet i Kina, integrera funktioner som meddelanden, betalning, e-handel, sociala nätverk, nyhetsläsning, såväl som produktivitet, om detta är fallet, tror vi att Apples hårdvaruproduktionsleveranser i leveranserna Den kinesiska marknaden kommer att minska avsevärt. Vi citerar att de årliga ‌iphone‌ -transporterna kommer att revideras med 25–30%, liksom de årliga transporterna av andra Apple -hårdvaruenheter, inklusive AirPods, iPad, Apple View samt MAC, kommer att revideras med 15–25% .

Men om Apple endast krävs för att eliminera WeChat från den USA-baserade App Store, skulle effekten minskas avsevärt. I så fall förväntar sig Kuo iPhone -leveranser till hösten med så lite som 3%. Ett anmärkningsvärt fall, men inte iPhone Armageddon som kan vara runt hörnet om WeChat elimineras från den kinesiska App Store.

Förutsägbart föreslår Kuo att investerare ser ut för att flytta pengar ur verksamheten i Apples leveranskedja på baksidan av hans 30% nummer.

(VIA: MacRumors)

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 14 Beta 1 IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

iOS 14 BETA 4 nedladdningsdatum: Här är när du kan förvänta sig

Nedladdning: iOS 14 Beta 4 IPSW -länkar, iPados 14 Beta 4 släppt

iOS 14 BETA 4 OTA Profil Data Nedladdning släppt utan dev -konto, här är exakt hur man får det

Jailbreak iOS 13.6 Med Checkra1n, här är exakt hur [Video Tutorial]

Jailbreak iOS 13.5 på iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, mycket mer utnyttjar UNC0ver 5.0.0 [Tutorial]

Nedladdning: iOS 13.6 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt för iPhone samt iPad

Jailbreak iOS 13.5 utan eller ingen dator, så här

Apple View ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post