Apple kommer enligt uppgift att lansera en 4G-endast iPhone 12 år 2021

Apple kommer att släppa två iPhone 12 och två iPhone 12 Pro-telefoner i oktober och alla fyra förväntas stödja 5G för första gången i en iPhone . Men vad händer om du vill ha den nuvarande iPhone utan de kostsamma 5G -komponenterna? Du väntar till nästa år. Åtminstone är det enligt Wedbush Securities analytiker.

I en konversation med Service Insider hävdade Wedbushs Daniel Ives att Apple kommer att lansera en ny 4G -version av iPhone 12 runt februari 2021, med ett pris på cirka 800 dollar.

Det skulle vara den billigaste iPhone 12 med Ives som också noterar att iPhone 12 och iPhone 12 Pro troligen kommer att sälja till samma prispunkt som iPhone 11 och iPhone 11 Pro. Det kommer inte att öka priset tack vare 5G.

Ives tror att Apple kommer att vilja erbjuda så många olika prispoäng som möjligt med världens ekonomi som kämpar och människor känner nypan.

“Prispoäng kommer att vara aggressiva när Apple går efter deras bredare kundbas,” kommenterade Ives. “Särskilt i en lågkonjunktur, i en covid-19-bakgrund, måste de se till att de träffar alla priskategorier.”

Apple skulle vanligtvis tillkännage nya iPhones i september, men företaget bekräftade under en inkomster att dess 2020 -sortiment kommer att anlända några veckor senare än normalt. Det tros att prototyper och produktionsförseningar på grund av koronaviruspandemin är skylden.

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 14 Beta 1 IPSW -länkar och installera på iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

iOS 14 BETA 4 nedladdningsdatum: Här är när du kan förvänta sig

Nedladdning: iOS 14 Beta 4 IPSW -länkar, iPados 14 Beta 4 släppt

iOS 14 BETA 4 OTA -profilfil Nedladdning släppt utan dev -konto, här är hur man får det

Jailbreak iOS 13.6 Använda checkra1n, här är hur [Video Tutorial]

Jailbreak iOS 13.5 på iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, mycket mer med UNC0ver 5.0.0 [Tutorial]

Nedladdning: iOS 13.6 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt för iPhone och iPad

Jailbreak iOS 13.5 utan eller ingen dator, så här

Apple njut av ECG -apphack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post