VIDEO: Samsung Teases Galaxy Note 4 Innan september -uttalande

Efter att ha visat Galaxy Alpha -smarttelefonen tidigare den här veckan kommer nästa stora utgåva från Samsung att vara Galaxy Note 4. Inställt att avslöjas vid det verifierade omplacerade evenemanget I Berlin den 3 september kommer phabletten uppenbarligen att packa en skarpare, quad-HD-skärm bland ett antal andra förbättringar och förmåner. Vid köp för att rampa upp Hype i Kina för nästa gen-handenhet har den koreanska verksamheten släppt en teaser-trailer, med rapporter som tyder på att affischer som rör den kommande gadgeten på samma sätt har börjat dyka upp runt Kina.

Med bara några veckor kvar innan vi slutligen klappar ögonen på Note 4 i en officiell mening, har Samsung rullat ut en ganska hjärtvärmande annons på sin kinesiska medieblogg och visar exakt hur hushåll kan föras med de funktioner som upptäckts på enhet. Kort sagt, en ung sätter sig skillnaderna mellan krossande föräldrar genom att rita dem en söt, S pennstödd bild, liksom tillhandahöll exakt hur mycket pengar Samsung kastar in i sin juggernaut av en marknadsföringsmaskin, vi kommer säkert att spela för att få en dödad av efterföljande annonser under de kommande veckorna.

Även om Galaxy S5 oundvikligen är Samsungs flaggskepp, har anteckningen fortsatt att dra in konsumenterna i bläddring av en avancerad, ‘pro’ -prestanda på en större-displaying-enhet. Med Apple uttalat förbereder en iPhone 6 med ett 5,5-tums alternativ, det är kanske mycket mer viktigt än någonsin att Note 4 levererar varorna, liksom vad vi har hört, det kommer att vara en förtjänande efterträdare att hålla årets not 3.

Förutom den tidigare nämnda 1 440 x 2,560 QHD -displayen, som kommer att förbli exakt samma storlek som för föregångaren vid 5,7 tum diagonalt, kommer Galaxy Note 4 uppenbarligen att drivas av Qualcomm Snapdragon 805 -processorn klockad vid 2,7 GHz. Den bakåtvända videokameran anges vara en 16-megapixel som ger skrytande optisk bildstabilisering (OIS), liksom om det är exakt samma skytt som Sammy buntade in i Galaxy S5, då är vi i en äkta godbit.

Med 3 spelningar RAM såväl som 32 GB ombord lagring, kommer Galaxy Note 4 att vara ett riktigt kraftcenter, liksom även om stilen kommer att förbli mest oförändrad från den gemensamma anteckningsestetiska, fans av denna oskamade kraftfulla serie är osannolika bryr sig en bit.

Du kanske också vill inspektera:

Läckta foton: Här är din allra första titt på Samsung Galaxy Note 4

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post