82% av USA: s tonåringar äger en iPhone, enligt undersökning

En konundrum som många föräldrar kämpar med dessa dagar är när den perfekta tiden kanske eller inte är att göra det möjligt för deras ungdomar att få en telefon. De av oss som växte upp före ankomsten av mobiltelefonen, mycket mindre smartphones, hade inte detta problem men med socialt nätverk och till och med skolarbete nu extremt mycket anslutna till smartphones samt surfplattor, mycket mer såväl som en Mycket fler ungdomar ber såväl som, faktiskt, deras allra första smartphone.

Enligt en ny rapport från Piper Jaffray äger fyra av fem amerikanska tonåringar redan en iPhone, liksom antalet ökar.

Från våren 2014 var antalet cirka 60% av tonåringarna och höll det nu som sitter på en stor 82% enligt rapporten, som körs två gånger årligen som har varit under de senaste fyra åren. Ökningen från 78% förra året till dagens 82% är en som visar exakt hur snabbt tonåringar väljer upp iPhones också.

IPhone -ägandet bland tonåringar kan gå ännu högre – 84% av tonåren anger att deras nästa telefon kommer att vara en iPhone.

IPhone: s motståndande popularitet i USA: s höga institutioner kan också leda till att en blomstra i Apple har intresse. 20% av tonåren planerar att få en Apple-njutning under de kommande 6 månaderna, liksom Apple är det 2: a mest föredragna varumärket bland tonåringar i övre inkomst, bakom endast Rolex, enligt undersökningen.

Även om det utan tvekan är omöjligt att få siffror som är 100% representativa när de tar fram undersökningar som detta, säger Piper Jaffray att sin egen undersökning inkluderade otaliga tonåringar i 40 olika stater. Vi krävde inte en undersökning för att förstå att iPhones är framträdande bland tonåringar, men liksom med iPhone SE såväl som långlevande äldre iPhones som bevisar framträdande tillsammans med flaggskeppet, avancerade gadgets där det finns massor av alternativ i IPhone -sortimentet idealiskt nu och ger föräldrar ett val till många kostnadspunkter.

Det kommer sannolikt att öka senare i år med det blivande för tre nya telefoner som avslöjas i eller runt september.

(Via: Bloomberg)

Du kanske också vill inspektera:

PUBG Xbox Update 12, Patch Notes släppt, just här är detaljerna

Fixa “Du försöker få tillgång till Snapchat med ett tredjepartsapp” -fel, så här

PUBG Mobile 0.4.0 APK för Android, iOS -app över hela världen är överhängande

JAILBREAK IOS 11.3 UPDATE: Säkerhetsforskare hittar kärnbugg i den senaste offentliga firmware

iOS 11.2.6 nedgradering till iOS 11.1.2 med Futurerestore: Här är vad du kräver att veta

Ladda ner iOS 11.4 Beta 1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone samt iPad

Ladda ner iOS 11.3 IPSW -länkar, OTA -uppdatering av den slutliga versionen idealisk här

Jailbreak iOS 11.3 / 11.2.6 / 11.2.2 På iPhone samt iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post